Баня Мечта: Посрещаме клиенти – изпращаме приятели!

Публикувано на 11/03/2019 от Реклама | Последна редакция на 21/03/2019 | Видяно 5 332 пъти

Банята е мястото в един дом, в което човек се отпуска и релаксира след дълъг работен ден. Затова не подценявайте нейната функционалност и удобство. И ако се колебаете какво обзавеждане за баня да изберете, кои плочки за баня да вземете, то може да разчитате на Баня Мечта. Фирмата е с дългогодишен опит в предлагането на цялостен интериор за баня. 

Плочки, вана, душ кабина, паравани, аксесоари за баня, моноблок, смесители за баня – всички необходими елементи за вашата нова баня може да намерите в Баня Мечта. Тук може да намерите компетентно обслужване, но и ясна представа на всички ваши идеи. Какво имаме предвид ли – ние ще визуализираме вашите проекти с безплатен 3D проект.

Разполагаме с разнообразие от вносни продукти за обзавеждане за баня на водещи производители от Италия, Испания, Полша, Турция, Унгария, Швейцария, Германия и България.


Индивидуални решения за вашата баня

Екипът на магазини Баня Мечта е с двадесет годишен опит и на всеки наш клиент предлагаме индивидуални решения, компетентни предложения и ценни съвети. 

За да отговорим на конкурентната среда и пазара, всеки месец при нас може да намерите безброй промоции. Те са подбрани специално за нашите клиенти, като в нашия промоционален каталог може да откриете това, което търсите на достъпни цени.


Посрещаме клиенти – изпращаме приятели!

Можете да разгледате нашите продукти, освен в онлайн магазина за обзавеждане на баня, но и в два магазина с обща площ над 600 кв. м. Там нашият добре обучен персонал е готов да отговори на всеки въпрос и най-важната мисия за нас -да следваме нашето мото и винаги да се придържаме към него, а именно: Посрещаме клиенти – изпращаме приятели!

И сме убедени, че ще останете впечатлени от нашата индивидуална услуга – 3D проектиране, с която ще постигнете впечатляващи резултати. Така с наша помощ ще си осигурите комфорт и релаксираща атмосфера във вашата баня и най-важното - ще спестите време, усилия и средства за реализиране.

Освен всичко останало, ние от Баня Мечта се стремим винаги да сме актуални на пазара и преди всички останали. И затова предлагаме изработка на мебели, душ кабини и паравани по поръчка на клиента в определен размер, визия и цвят. За да може вашата баня да е уникална и единствена!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта