СТРОЙКО 2000 Октомври 2016

Публикувано на 05/10/2016 от Стоян Иринков | Последна редакция на 10/10/2016 | Видяно 1 749 пъти

СТРОЙКО 2000          5 – 9 октомври НДК

 

Вече двадесет и три години под покрива на прекрасният Национален дворец на културата изложението Стройко 2000 събира водещи фирми от строителния бранш, с което дейно участва в развитието на така важния за българската икономика строителен отрасъл.

Участието на много чуждестранни фирми, представящи последните постижения на строителната индустрия, както и български производства, които по нищо не им отстъпват, формира една внушителна експозиция, много атрактивна и за специалиста и за обикновения гражданин.

Развитието на изложението в годините е огледало на успешната интеграция на българските производители в потока на евпропейските и световните постижения в технологиите и дизайна.

Организаторите са успели да създадат едно средище за търговски и интелектуални контакти толкова важно за развитието на  българското стопанство и повишаването на качеството на живота на българските граждани.

 

На есенното издание СТРОЙКО 2000 участват 180 фирми.

Има чисто чуждестранно участие на фирми от Гърция - представящи енергоспестяващи съоръжения, от Германия – със съоръжения за паркове и градини и оборудване на детски площадки, от Македония – модулни мебели за дома.

Български представителства на фирми от Русия; Австрия; Германия; Италия и Португалия. Участват и много чисто български производители.

 

Традиция стана да провеждаме по една благотворителна инициатива на всяко издание на СТРОЙКО. На това изложение с любезното съдействие на НДК  ще представим Античен керамичен център край Павликени с цел популяризирането на този уникално запазен музей на открито, единствен по рода си в Югоизточна Европа.

Ще бъде представена една традиция в строителството по българските земи, датираща от II и III в. Надяваме се по този начин част от историческото ни наследство да достигне до повече хора и да обърнем внимание на обществото за необходимостта да опознаем, запазим и съхраним археологическите ни находки.

 

Официалното откриване ще се състои на 5 октомври (сряда) от 11.30 в Централно фоайе на НДК, ще присъстват г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община и г-н Мирослав Боршош - член на Съвета на директорите и Изпълнителен директор на НДК.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта