Вдъхновяващи малки дневни, които ще ви помогнат да откриете своя стил

Публикувано на 27/03/2017 от Нели Минчева | Последна редакция на 28/03/2017 | Видяно 11 408 пъти

Маломерното жилище не означава липса на уют, стил или удобства. Разгледайте подбраните от нас дневни със сравнително скромни размери, за да получите вдъхновение за подредбата на собствения си дом. Във всяка една от представените стаи ще откриете своеобразен чар, който пленява и предразполага към сладки приказки, релакс и споделени моменти. Ако сте готови да направите промени у дома, потърсете доказал се интериорен дизайнер, който да внесе стил и чар във всяко помещение.


Модерен блясък за силни характери

Почитатели сте на съвременните технологии, динамичния начин на живот и изчистените линии, но в същото време държите и на традициите и уюта? Заложете на малко мебели и впечатляващи аксесоари. Огромният стенен часовник в открояващ се червен цвят създава усещането за класа, иновации и традиционализъм в едно.

Вижте още: 7 впечатляващи идеи за интегриране на балкона към дневната


Много, много изкуство

Обичате изкуството и красивата подредба? Давайте смело – закачете на стената любими картини, снимки, репродукции. Поставете креативен акцент в малката си дневна и я трансформирайте в артистичен оазис, в който с удоволствие ще каните гости или ще си отпочивате.


Повече простор и свежест с бели стени

Сигурно сте го чували много пъти, но си струва да бъде повторено – белият цвят в повечето случаи наистина разширява визуално помещението. Естествено, това не бива да бъде единствената ви цел. По-важното е, че светлите стени са страхотен фон за свежи и пъстри цветя, украшения, книги и сувенири. Особено подходящ избор за хора, които обичат да подреждат и да се обграждат с любими вещи и спомени за романтични и вълнуващи преживявания.


Търсете контраст

Тъмни кресла на светъл фон – тук отново участник са белите стени, но съчетани с класически и изчистени кресла в черно или кафяво. Полученият контраст прави дневната ви изискана и интересна. Интериорът издава мъжко присъствие, харизматичност и енергия.  


Вашата малка бохемска квартира

Ако все още не сте семейни и живеете под наем, често правите купони и обичате забавленията, отразете всичко това в интериора на дневната си. Подберете привлекателни ведри цветове и инвестирайте повече в обучението си, пътуванията и преживяванията, отколкото в тежки мебели и скъпи аксесоари.


Удобство в нежни тонове

Едно от най-прелестните качества на меката мебел е, че понякога тя е наистина мека. Внимателно изберете дивана за хола. Седнете върху него няколко пъти в магазина. Уверете се, че няма неприятни твърди елементи, че ви доставя удоволствие да се отпускате върху него, представете си как ще се чувствате излегнали се там с книга в ръка, след дълъг изморителен ден.

По този начин ще се сдобиете с истинско бижу за малката си дневна. Размерите на помещението вече няма да имат никакво значение, защото ще притежавате едно от най-меките и приятни кътчета, върху които вечер с наслада ще се отпускате за заслужена почивка.

Добавете към този разкош нежни пастелни тонове в интериора и ще получите съвършената дневна.

Вижте още: Впечатляващи цветови комбинации за по-свежа и приветлива дневна


Еклектична елегантност

Обединете няколко стила и докажете на практика, че притежавате неподражаем вкус и естетически усет. От на пръв поглед неизползваеми и кичозни елементи създайте истински шедьовър, на който приятелите ви искрено ще се възхитят.

Успяхте ли да откриете предложение за дневна, което да отразява личността ви? Сигурни сме, че вече имате предпочитан вариант! За да го приложите най-успешно в практиката, потърсете квалифициран интериорен дизайнер или майстор на мебели по поръчка. Опишете проекта си в MaistorPlus и проучете различните възможности, които ще ви предложат регистрираните при нас изпълнители. Така предвиденият ремонт ще се случи по най-бързия и ефикасен начин.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта