Кажете „Да“ на уникалното бебешко креватче

Публикувано на 18/09/2019 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 01/04/2020 | Видяно 3 396 пъти

Бебешкото креватче е място за почивка и сладки сънища. Мястото, към което още със ставането си сутрин поглеждате и преди да заспите отново наблюдавате. Има страхотни видове бебешки легла, които можете да разположите на различни места, така че да отговарят максимално на вашия стил, идеи, чувства, дизайн и вдъхновение.

На първо място можете да започнете с избора на легло, което обожавате и след това да добавите повече декорации по ваше желание и усмотрение. Ние сме подготвили луксозен списък на леглата, от които можете да намерите такова, което да отговаря перфектно на вашия начин на живот.

А в случай че имате нужда от професионална изработка на желаните от вас мебели, можете да разчитате на специалистите, регистрирани в нашата платформа. Ще имате възможност да заявите проект напълно безплатно, след което да сравните предложените оферти.


Каляска за вашата принцеса!

Ако искате да впечатлите малката си принцеса, то несъмнено чудесен избор за нея би било креватчето, наподобяващаприказна каляска. Бледите нюанси са изключително подходящи за бебешко креватче. Те поставят стабилната основа за успокояваща почивка през нощта. Възглавничките отстрани гарантират, че вашето малко бебче е добре защитено и ще се радва на спокоен и дълбок сън. Луксозният балдахин е специална декорация, която добавя елегантност и красива визия на леглото. Малката каляска разполага и с колелца, които позволяват да движите леко креватчето и да приспивате по-лесно бебчето.


Нежна, стилна и красива визия за бебешкото легло на вашето мъниче!

Погледнете тази невероятна кошарка. Лесно и бързо, това бебешко креватче, ще създаде сладката детска стая на мечтите ви. Изящните нюанси на бебешко розовото в комбинация с бялото и тюркоазеното рисуват една картинка, на която не можем да се нагледаме. Тази визия съчетава в себе си стил, нежност, красота и чистота. Легълцето е доста високо, което само по себе си демонстрира безопасност и защита. Отрупвайки го с меки възглавници или одеяла, вие гарантирате комфорт и удобство на вашето бебче.


Игриви маймунки навсякъде!

Маймунките са сладки и игриви. Те могат да бъдат добри приятели за вашето бебе. Това не означава, да си вземете истинските маймуни за свои домашни любимци и да ги помолите да гледат вашия син. Говорим за кукли маймуни. Както можете да видите на снимката по-горе, детската стая изглежда весело, благодарение на ярко синьото и зеленото. Нарисуваното дърво е страхотна и интересна  декорация за стената. Детското креватче е бяло с висока решетка, което го прави безопасно и защитено за малчугана. Представете си как тези диви маймунки си играят в детската стая, забавляват сина ви и го карат да се усмихва разкошно.


Детско креватче и стена на изкуството!

Колкото и хубаво да е креватчето, едно е ясно - децата няма да спят кротко по цял ден в него. Имате възможност да бъдете изключително креативни в дизайна на детската стая и да сътворите нещо различно и нетрадиционно.

  • Една идея, която сме ви приготвили е свързана със „стена на изкуството“ и семпло бебешко креватче. Идеята тук е стаята да бъде функционална дори след като бебчето порасне.
  • Заложете на изчистената и семпла визия. Черното определено е удобно и понякога предпочитано при обзавеждането на детска стая, защото е подходящ цвят и за двата пола. Това не означава да спрете дотук. Имате възможност да се развихрите и да добавите всякакви украси и декорации в различни цветове.

Вижте още: 7 оранжеви детски стаи, които отварят път към радостта


Шик и лукс!

Тази детска стая е типичният пример за вдъхновение от шикозния и изискан стил от преди 1900 година. Чудесните шарки и цветове на това обзавеждане правят стаята да изглежда класическа и стилна. Ако подобна визия ви допада – чудесно – значи можете да поставите началото още сега. Фантастичният винтидж вид в детската стая на вашето момиченце ви гарантира приказна атмосфера и голяма доза комфорт. Бебешко розово и златно е комбинация, която си остава на мода без значение коя година сме.


Синьото си остава предпочитаният цвят за момче!

Комбинацията от светлосиньо и горчица е чудесен вариант, с който да предизвикате доброто настроението на вас и вашето бебе. Синьото е цветът на спокойствието, което го прави перфектен цветен оттенък за детска стая. Жълтото е цветът на радостта и обикновено дава позитивни вибрации на пространството. Тази детска стая притежава в себе си спокойна атмосфера, чудесна цветова комбинация, успокояващ ефект и семпъл вид, което мигновено е знак, че вашето бебе ще се чувства комфортно и уютно. За да избегнете кича и разхвърляния вид, светлосиньото се използва само като акцент върху задната стена, докато горчицата се появява в удобния люлеещ се стол.

Успяхме ли да привлечем интереса ви с тези приказни детски креватчета? Ако искате мигновено подобна визия и във вашия дом, но имате нужда от помощ, не се тревожете, а се доверете на препоръчани мебелни специалисти, каквито бързо и лесно ще намерите в MaistorPlus. Необходимо е единствено да изпратите своя проект, напълно безплатно, и ще получите атрактивни оферти, които да сравните. Изберете подходящата сред тях, като предварително разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители, където ще откриете и мнения от предишни клиенти. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта