Да живеят цветовете! Вдъхновяващи тийн стаи

Публикувано на 09/06/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 08/06/2017 | Видяно 7 188 пъти

Всяка стая в дома има собствено предназначение и носи своя енергия. Тийнейджърската не остава по-назад. Тя е изключително важна и трябва да бъде превърната в очарователна за младия човек, да е отражение на уникалната личност на нейния обитател. Тя е мястото, на което всеки юноша трябва да се чувства удобно, защитено и вдъхновяващо. Пространството следва да е комфортно за учене и приятно за разпускане. Днес ви предлагаме няколко невероятни примера за подобни стаи. Те са декорирани със стил и създават красива атмосфера, която тийтнейджърите ще се радват да покажат на приятелите си. Сигурни сме, че тези предложения несъмнено ще ви дадат идеи за безброй промени и във вашия дом, затова не ги пропускайте. Вие заявете своя проект, като се доверите на квалифицираните специалисти, регистрирани в MaistorPlus за всяка една предприета ремонтна дейност в жилището.


Индустриална красота в зелено

Помещението е нестандартно и изключително. Впечатление правят отделните елементи, които придават индивидуалност. Ако искате да превърнете стаята в мечтано място, декорирайте го със стил и внимание към детайла. Нека основната ви тематика бъде страстта на тийнейджъра към спорт, музика или изобразително изкуство. За по-неутрален и свеж цвят заложете на зеленото в съчетание със сиво и черно, тъй като комбинацията внася много уют и засилва връзката с природата. В този случай няма нужда да се спирате на конкретен стил. Много по-добре би било да включите ключовите елементи, като любим цвят, предпочитани материали, удобни мебели и най-важното - правилното хоби. Комбинирайте ги и получете собствен дизайн.


Фигури и форми в синьо

Следващата стая има изчистени форми и семпли детайли, които стоят в основата на уюта и комфорта. Търсените усещания се придават със сините нюанси и липсата на творчески хаос. Това говори за балансираност и усет към естетическата красота. Меката удобна мебел само допълва атмосферата. Заложено е на класическото съчетание между черно и бяло. Акцентирано е върху удобството при учене с обособяването на бюро и секция за книги. Артистичните детайли са ярки и впечатляваща. Едно такова помещение ще е истинска крепост и бързо ще се превърне в любимото помещение на всеки един тийнейджър. Трябва само да не забравяте да го оставите да изрази себе си чрез стаята. Това ще му даде възможност да обособи личното си пространство и да усеща сигурност и спокойствие.


Вдъхновяващо и артистично пространство

Искате простор, спокойствие и удобство? И трите са събрани в показаната стая. Тук са обособени три помещения, благодарение на преградни стени. Те са полуотворени и имат за цел само да отделят, но не и да затворят пространството. Въпреки че централната стая изглежда доста тъмна, прозорците присъстват внушително в цялостната картина. Мястото за отмора и релакс е снабдено и с хамак, който е подходящ за късните следобеди, когато трябва да се учи. Творческото място е отделено на бюрото, заедно с рафтовете и функционалната дървена дъска. Тази арт обстановка и комфортна атмосфера е идеална за творческите личности. Тя може да стимулира креативността и да вдъхновява. Очарованието е скрито в детайлите, коренно различните пространства и интересното оформление.


Да живеят цветовете!

Шарена, пъстра и цветна! Тази невероятна стая е събрала цялата свежест в едно помещение. Избягано е от тъмните нюанси и познатите форми. Заложено е на дървото и бялото в интериора. Красивите форми са от естествен материал и намират място по стената. Това е необичайна, но хитра идея, която би могла да придаде функционалност като разчупи визията и има собствено предназначение. Комбинацията между цветове впечатлява и въпреки тях стилът напомня на минимализма. За това говорят изчистените детайли и липсата на претрупаност от към мебелировка. Тази стая е подходяща както за момичета, така и за момчета. Гамата от нюанси лесно може да се смени и да се пригоди според индивидуалните желания. Не забравяйте, че истинският комфорт идва от спокойствието и личната удовлетновореност. Впечатление правят буквите на стената над леглото. Те придават завършен вид и бележат индивидуалната визия. Ако решите да използвате това предложение във вашия дом, използвайте букви, които могат да се местя и променят. Това ще даде занимание на детето, ще експериментира с интересни комбинации и ще се радва на разнообразието.


Превърнете стаята в прекрасна и ползотворна зона

Следващото помещение ни пренася в друга вселена. Ако досега влизахме и излизахме в светли, тъмни, артистични и минималистични стаи, то тази несъмнено обединява всичко. Леглото е с интересна форма и е позиционирано диагонално на вратата, която пък е скрита зад голямо огледало. Хитрата идея за възможността за рисуването върху крилата на гардероба впечатлява. Семплата цветова гама на стените контрастира с геометричния и шарен килим, което създава усещане за баланс и вдъхновение. Ако искате да превърнете тийн стаята в невероятна и очарователна, заложете на дизайнерите, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете заявка напълно безплатно и и ще получите оферти с различни цени само в рамките на 24 ч.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта