Красиви мебели от палети за всяка стая у дома

Публикувано на 22/05/2019 от Мария Неделчева | Последна редакция на 28/05/2019 | Видяно 3 927 пъти

Мебелите от палети са една от горещите теми в интериорните проекти в последните години. Най-често виждаме тяхното приложение в градината, но в действителност за всяка стая от вашия дом може да се намери подходящо решение. В спалнята, банята, коридора или кухнята, с повече въображение палетите се превръщат в произведения на изкуството. Можете да си изработите сами голяма част от нещата, като в последно време все повече "Направи си сам" проекти биват осъществявани от хората у дома.

Ако не се чувствате убедени, че можете да се справите, или имате нужда от помощ за превръщането на вашите идеи в мебели - винаги можете да заявите безплатно проект за мебели по поръчка и да сравните оферти от избрани изпълнители.


Лесно и уютно в спалнята

Легло от палети?! В първия момент може да ви се стори странно, но в действителност е един от най-семплите и лесни за осъществяване проекти. Всъщност ви е необходим само удобен матрак и... палети.

За да се превърне подобно легло в наистина място, което ви зове към комфорт и почивка, детайлите са от значение.

  • Изберете качествени палети.
  • Използвайте декоративни LED лампички, които да поставите в естествените ниши, съпровождащи този материал.
  • Матракът е от водещо значение, за да се получи - предпочетете по-плътен такъв и не пестете средства за него.
  • Ако ви е нужен друг акцент - поиграйте с таблата на леглото - може да е също от палети, с декорация по тях.

Виж още: Как да изберем подходящ материал за своите проекти от палети


Холна масичка от палети за дневната

Акцент от палети в центъра на всекидневната - това е тази масичка във винтидж стил. Според нуждите тя може да бъде на колелца, но и стабилна, на крачета, представлява истинско бижу.

  • Палети, поставени един върху друг съставят основата. Избор може да бъде цветът - нарочно изтърканото бяло е много актуално, но невинаги може да е според нуждите на помещението.
  • Експериментирайте с плота и неговите повърхности, които могат да са и дървени, и от стъкло, и от други модерни материали.
  • Палетите за масичката могат да бъдат и повече, и по-малко - един е достатъчен. Не се притеснявайте да превърнете визията си в реалност.


Винаги има нужда от още място в банята

По-голяма част от баните в апартаментите и къщите са или малки, или недостатъчни като пространство. Винаги има нужда от още място за съхранение, дори и в идеалния вариант, банята ви да е голяма. Палетите предлагат едно интересно, функционално и приемливо като цена решение за банята. Предложените варианти, които избрахме за вас, освен място за поставяне на важни продукти за ежедневието, са и отличен начин да разчупите често еднообразния декор в това помещение. Не е за пренебрегване и топлината, която дървото носи със себе си.

  • Добра идея е да монтирате стенна етажерка, върху която да поставяте необходимите си аксесоари;
  • От палети можете да си направите и алтернатива на коша за пране. 


Оставете външния свят в коридора с мебели от палети

Коридорът е за това - да оставиш в него външния свят и да влезеш в дома си, свободен от грижи. Затова са нужни и мебели, върху и в които да захвърлиш палтото, чантата, да прибереш обувките. За да няма хаос.

  • Организирайте коридора или антрето си с мебели от палети. Те са идеални за всичко в тази част от дома - и за поставка, и за шкаф, и за закачалка. Буквално всяко едно от тези неща можете да направите и сами.
  • Отворете иначе малкото пространство със светли тонове, и въпреки опциите - не го претрупвайте.

Виж още: Практични идеи за вашето малко антре


Носталгична поставка за чаши от палети

Чаша топлина в кухнята - кафе, чай или друга напитка. И много чаши, наредени по рафтовете в дома ви. Палетите предлагат лесен проект, с който да разнообразите кухнята си. Трябва ви само малко боя и кукички, като и тях дори можете да си изработите сами - например от стари прибори.

А вие чувствате ли се готови да експериментирате с мебели от палети за дома си? Ако това е така и се нуждаете от допълнителна помощ в осъществяването на плановете си, можете да я получите от мебелните професионалисти, регистрирани в нашия сайт. Направете безплатна заявка, за да получите в отговор атрактивни оферти. Изберете оптималното предложение, като предварително се запознаете с рейтингите на отзовалите се изпълнители и отзивите, оставени за тях от клиенти. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта