Практични идеи за дома - 6 страхотни функционални легла

Публикувано на 28/06/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 28/06/2017 | Видяно 9 053 пъти

Изборът на двуетажно легло е сред най-често срещаните варианти за детска стая в българския дом. При него спестявате свободно пространство по земята, което децата могат да използват за игра, а самата конструкция на леглата е изключително забавна за тях. Ако имате само едно дете, добра идея би било да монтирате и само едно легло, под което да разположите гардероб или бюро.


Практични идеи за дома - 6 страхотни функционални легла

Ако искате да спестите пространство, но в същото време да разполагате с комфортни мебели, на помощ вкъщи идват функционалните такива! Днес ще ви покажем няколко страхотни идеи за дома, включващи легла, които ще ви очароват с дизайн и практичност! Ако желаете и вие да се сдобиете с мечтаните мебели - свържете се със специалистите в тази област!


Функционалност в стаята на тийнейджърите

Този вариант е подходящ за стаята на вече пораснали деца, предпочитащи стандартно легло с големи размери. И тук можете да се възползвате от пространството под него - например за съхраняване на вещи в чекмеджета или обособяването на интересни рафтове за подреждане на предмети.

Виж още: Преди и след: 8 неприветливи помещения, превърнати във великолепни спални


Легло върху подиум

Ако разполагате с широка и малко по-висока стая, то изграждането на подиум е една фантастична и функционална идея за дома! Поставете спалнята си върху него, а пространството отдолу използвайте като гардероб с чекмеджета, етажерки и въобще - каквото роди въображението ви!


Конструкция "2 в 1"

Ако имате наистина голяма необходимост да си осигурите повече пространство у дома, то защо не скриете леглото в секцията? Тази чудесна идея намира приложение все по-често в малките апартаменти и определено има защо това да е така. Тук например, леглото е монтирано като част от дивана, а "крачетата" са подвижни и се превръщат в интересна етажерка над него.


Кой би разпознал, че фотьойлът ви всъщност е легло?

Тук креативността минава на следващо ниво с направата на този абсолютно уникален фотьойл! Освен че е цветен, мек и с интересен дизайн, той се превръща и в едно комфортно легло със стандартен размер. А най-удобното от всичко е, че това негово преобразяване става само с една лесна стъпка!

Виж още: Големи идеи за малка спалня


А какво ще кажете за диван, превръщащ се в двуетажно легло?

Признаваме си, че подобна идея досега не сме срещали, но определено заслужава внимание. Хитрата конструкция на този диван позволява лесното му преобразяване в легла на две нива със стълбичка! Ако и вие имате интересни идеи за мебелите у дома, намерете специалисти, които да ги изпълнят! С пускането на безплатна заявка ще имате възможността да сравните конкурентни оферти от водещи компании и да изберете най-добрата сред тях!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта