Уникални решения, които доказват, че мебелите от палети са приложими във всеки тип интериор

Публикувано на 21/04/2020 от Виктория Маринова | Последна редакция на 21/04/2020 | Видяно 13 883 пъти

От трудоемко начинание освежаването на градината се превърна в наистина приятно занимание с помощта на тези функционални мебели от палети! Разгледайте нашите креативни идеи, с които ще ви покажем как да конструирате сами устойчиви дивани, практични маси и дори невероятен "домашен киносалон". Запретнете ръкави и реализирате любимите си проекти още този уикенд, а качествената поддръжка на двора и градината поверете на опитни професионалисти!


Тези оригинални саксии са перфектен завършек към добре поддържаната градина

Помахайте за сбогом на скучния градински дизайн и преобразете екстериора на дома с тези фантастични цветарници! Този проект ще реализирате най-лесно, ако за основа използвате съществуващите саксии и около тях изградите симпатична облицовка от палети. Експериментирайте с цветовете и добавете интересни детайли, като рисунки и надписи, за да превърнете тези чаровни саксии в идеалния завършек към вашия обновен двор!


Направете си сами пълно обзавеждане за градината

Мебелите от палети са страхотен начин да освежите вида на градината, затова не се колебайте, а сглобете сами цялото й обзавеждане! Придайте свеж нюанс на креслата и масите от палети, така че те да изпъкнат на фона на красивите цветя в двора или пък ги оборудвайте с колелца за по-лесно преместване. Поставянето на меки възглавници и дюшеци върху диваните или креслата е задължителен елемент, който ще допринесе за удобството и уютния облик на екстериора.


Функционална декорация с неподозирани възможности

Търсите лесен и ефектен начин да впечатлите своите гости? Представяме ви една оригинална и лесна за реализиране идея, която ще спомогне за доброто настроение в лятната ви градина! Тази устойчива конструкция от стари палети можете да използвате, както като табло за пожелания и добри идеи, така и като място за изписване на празничното меню. Прикрепянето само на няколко пирона пък ще я преобрази в удобна поставка за чаши или закачалка за връхни дрехи и чанти.

Виж още: 6 идеи за миниатюрни феерични градини, които всеки ще обикне


Обособете страхотно кътче за отмора и релакс

Старите палети могат да се използват не само за направата на модерни и практични мебели, но и за изграждането на цели беседки и удобни местенца за релакс у дома. Обособете подобно кътче в градината, като го облицовате изцяло с дъски от палетите, а за финал добавите и няколко саксийни растения за по-красив и свеж облик на екстериора.

Виж още: Направи си сам платформа от палети за градината в 3 лесни стъпки


Практичен и ефектен летен бар от стари палети

А ето и едно невероятно предизвикателство за тези от вас, които търсят идея за следващия си творчески проект! Превърнете купчината стари палети във функционален бар, който ще допринесе за вълшебната атмосфера на следващото градинско парти. На финал поставете ефектно осветление и няколко ярки декоративни елемента, които ще разчупят вида на новия бар, a и на цялата градина.


Освежете старите мебели от палети с тези интригуващи детайли

Ако създаването на оригинален дизайн за мебели не е вашата сила, можете просто да добавите интригуващи детайли, които да преобразят изцяло старото градинско обзавеждане от палети. За целта подменете дюшеците на дивана и подредете декоративни възглавнички със свежи принтове и десени, боядисайте масичката в нов ярък нюанс, а за финал поставете отгоре ѝ ваза с красиви цветя!

Виж още: Без какво не може перфектното градинско парти?


Бохемският стил превзема градината това лято

През пролетта прекарваме все повече време в градината и затова е важно да се погрижим за нейния естетичен вид. Тази мисия е постижима лесно и бързо с поставянето на оригинални мебели от палети, които се отличават не само с практичност, но и с необятни възможности откъм дизайн. Превърнете двора в истинско райско кътче, като декорирате мебелите от палети с елементи в бохемски стил, които ще ви помогнат да релаксирате след дългия работен ден.


Създайте впечатляващ домашен киносалон в градината

Тази страхотна идея е напълно възможна за реализиране у дома, a и в градината! За целта ще са ви необходими само здрави палети, удобни дюшеци и няколко меки възглавници. Проявете фантазия и сътворете оптимално удачен дизайн спрямо особеностите на своя двор, като не забравяйте да споделите с нас великолепните резултати! Професионална помощ в изграждането на този, а и на много други подобни проекти, ще получите от най-добрите специалисти в областта, като заявите проект безплатно в MaistorPlus!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта