Високи технологии в интериора – ето как пространствата оживяват!

Публикувано на 29/05/2019 от Мира Петърчева | Последна редакция на 17/09/2019 | Видяно 2 770 пъти

Високи технологии в интериора – не  ли време за „Матрицата“ в реалния живот? Днес технологиите са постигнали напредък, който е бил непостижим за човешкия ум допреди няколко години.

Може да говорим за нанотехнологични продукти за красота, уреди с биометрични данни или обувки с микрокапсули. Технологиите продължават да правят живота драстично по-лесен – реално много от съвременните устройства са неделима част от дома ни. Телефоните стават „по-умни“, виртуалната и добавената реалност вече не са фантазия!

Домът и интериора с тях също се променят динамично и стават все повече високотехнологични. Боя, която почиства и пречиства въздуха около нея, кухненски прибори, които ви казват, ако ядете прекалено бързо и климатици, които усещат присъствието или отсъствието ви, самополиващи се растения. Реално всеки днес може да монтира сам или с помощта на майстори нови технологични устройства, които освежават дома.


65-инчово произведение на изкуството

Това 65-инчово произведение на изкуството ще превърне къщата ви в галерия, когато телевизорът не работи. Тук има десет различни категории, от които да избирате какво да се прожектира на екрана. Така всеки собственик има една модерна и различна абстрактна картина всеки ден. При това, напълно безплатно. Така пространствата в дома оживяват по невероятен начин. Наистина си заслужава вложението. По този начин една стая може да изглежда напълно различна през годината.

Прочетете още: Как успешно да приложите монохромен дизайн в дневната?


Nanoleaf Aurora | Модулни интелигентни светещи панели

Светещите умни панели Nanoleaf Aurora могат да бъдат поставени на стената в различни комбинации, създавайки разнообразни форми. С мобилното приложение се сменят цветовете, създават се нови опции за цвят и собствени нюанси. Така стените оживяват, когато панелите танцуват в ритъма на музиката, която обичате,  в реално време. Всички пространства в дома могат да оживеят толкова лесно с гъвкавостта на това осветление.

Панелите са в два вида форми- пирамидки и квадрати, които могат да се подредят в безброй комбинации и да се командва цветовата гама дистанционно. А и сами може да създавате цветове посредством мобилното приложение. Цветните панели са особено подходящи за хола и спалнята.


Viio Vezzo Bluetooth Mirror - вълшебното огледало

Някога мечтали ли сте да имате конферентни разговори, докато релаксирате във ваната или приготвяте вкусна вечеря? Viio Vezzo Bluetooth Mirror е футуристичен елемент в реалността. Готови ли сте да зададете въпроса: „Огледалце, огледалце, я кажи…?“, докато  сте в апартамента си. Наистина тези огледала могат да се монтират навсякъде, но основно са подходящи за банята, и са гигантски скок за водене на разговори безкрай!

В същото време раздвижват пространството, съчетавайки функционалност и висока технологичност в едно неповторимо цяло. Изпреварили времето си огледала за почти извънземно изживяване!


Smart Herb Garden - космическата градина

Интелигентната градина е нещо, което може да освежи всеки дом. Устройството само се грижи за растенията. Дори и да ви няма в дома за седмица, зелените ви приятели са свежи и растат бързо. Умната джаджа има нужда само от захранване с ток и вода, която се долива периодично. В комплекта има специални капсули със семена.

Това чудо привлича погледа. Слагате капсулите със семената, включвате тока и наливате водата. После оставете интелигентната технология на НАСА да работи – може да имате пресни растения с витамини през цялата година. И винаги може да си поръчате нови капсули със семена.

Да, бъдещето в апартамента е на една ръка разстояние. Заявете проект, напълно безплатно, ако имате нужда от майстори, преди да монтирате някое от тези умни технологични решения в апартамента си. Така ще се получи интересна симбиоза - красота и функционалност.


Тагове:

Умен дом

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта