Стоплете дома си с красива тематична декорация

Публикувано на 26/09/2018 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 14/11/2018 | Видяно 5 925 пъти

Есента вече е тук в цялото си великолепие - клонките започват леко да изсъхват, листата да пожълтяват и падат, въздуха все по-силно щипе на лицето, а цялата тази завладяваща красота ни вдъхновява с безброй нови идеи, с които да преобразим дома си. Днес ще ви покажем как с помощта на подръчни материали, често срещащи се в природата, можете да вдъхнете есенно обаяние в своето жилище по лесен начин. 

А ако имате нужда от помощ с дизайна и декорацията вкъщи - оставете се в ръцете на талантливите интериорни дизайнери, които ще превърнат в райско кътче и най-скучния интериор!


Зарадвайте децата с весели и цветни украшения, изработени изцяло от естествени материали

Може би децата ви са най-емоционални през този период от годината – лятото и игрите свършват, училището отваря врати, а дългите дни с приятели се заменят от учебните часове и писане на домашни. Но за да компенсирате това, възползвайте се от есента – включете въображението си, извикайте децата и заедно майсторете.

  • Използвайте опадали листа, за да украсите стените на детската стая.
  • Отидете на мисия в парка – целта е събиране на диви кестени, а вкъщи заедно ги вревърнете в различни животни.
  • Всякакви клонки са добре дошли на помощ - те могат да бъдат перфектни крачка и ръчички, но ако не можете да откриете подходящи такива - използвайте например клечки за зъби.

Вижте още: Направете си сами впечатляващи есенни декорации за дома


Вдъхновяващи украшения за холната масичка

За декорацията в дневната заложете на сухи листа, шишарки и свещи, които да допринесат с топлата си светлина, в комбинация с цветовете на есента - жълто, червено, кафяво, бежово, зелено и т.н. Сухите листа можете да превърнете както в красиво допълнение към цветните вази вкъщи, така и в подложки за свещи. А шишарките можете да слепите заедно една за друга с топло лепило и да си направите купа за плодове. Друга прекрасна идея е да отделите люспите от две шишарки и да ги облепите около продълговати (цилиндрични) свещници, боядисани в тъмно кафяв или черен цвят, за да вдъхнете нов живот в обикновените стъклени поставки за свещи.


С повече въображение сами ще сътворите есенни чудеса

Съветваме ви смело да използвате въображението си и да придадете разнообразни предназначения на естествените материали, които откривате в парка или задния двор. Освен листа и клонки, за които вече ви дадохме няколко идеи, можете да се снабдите с орехи, жълъди, иглички, тикви и кратунки. Напълнете прозрачни чашки с тези материали, слепете орехите заедно в "букет" и импровизирайте с дръжката по свой вкус. Нахвърляйте тикви из дневната и кухнята, бъдете небрежни - за създаването на изкуство не се изисква много.

И не забравяйте, че доказали се интериорни дизайнери с радост ще дадат космически тласък на визията на дома ви. А може би вие вече имате грандиозни планове и изобилие от идеи? Разкажете ни за тях!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта