Невероятна декорация за дома с фигурки от хартия

Публикувано на 27/01/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/01/2017 | Видяно 35 648 пъти

Ако все още не сте готови да преминете към акция "направи си сам", то тази идея вероятно би ви допаднала! Изградете интериор, изпълнен с цветно очарование и красива декорация. Нестандартните обли форми в тази стая, вплетени в цялостния интериор, внасят невероятно красиво излъчване. Комбинацията от бяло и червено е класика, но тук е разгърната по един изключително нехарактерен начин. Семплите хартиени полилеи допълват идеално картинката и макар като цяло стилът да е минималистичен, тук настроението никак не липсва! Можете да използвате този декор като шаблон, върху който да "положите" своите собствени идеи - да комбинирате различни цветове, да сложите повече компоненти в обзавеждането или дори да се ограничите до по-изчистени елементи - изборът е във вашите ръце, използвайте различни фигурки от хартия и направете дома си уникално местенце.


Невероятна декорация за дома с фигурки от хартия

Време е да подходите с повече усмивка и въображение към интерироа в дома си и да внесете цветното настроение, лъхащо от следващите идеи, които ще видите! Направете си сами фигурки от хартия и ги превърнете в симпатична част от декорацията! Задължително повикайте и малките помощници, защото освен красив резултат, ще се насладите и на куп забавни моменти. Да не забравяме, че децата най-добре могат да пробудят отдавна "заспалата" у нас фантазия! А при необходимост от повече идеи и съвети за дизайна у дома, свържете се с професионалистите в тази област!


Цветни, пухкави и свежи фигурки от хартия

Какво по-хубаво от цветята, независимо под каква форма - дали живи, дали изкуствени, а най-добре хартиени и направени от вас самите! Те са най-лесният и достъпен начин човек да осигури позитивна енергия и настроение в жилището си, без много усилия, като измайсторите сами фигурки от хартия. Купете различни видове цветна хартия и се впуснете в творчески мигове. Тук е моментът, както споменахме, да извикате и децата на помощ. С техните идеи ще можете да създадете истински шедьоври, които да ви радват дълго време занапред. Не се колебайте да внесете частица идентичност - няма нищо по-хубаво от това, а уверяваме ви, тази задача е всъщност изключително лесна.


Фигурки от хартия за детската стая

Освен че децата имат огромно въображение, те са и най-големите търсачи на приключения. С тяхното съдействие можете буквално да преобразите интериора в стаята чрез фигурки от хартия, а за да се насладят максимално - нека това бъде тяхната собствена стая! Подобно занимание ще обогати ежедневието на малките, а самият процес на изработка на уникалните фигурки от хартия ще подпомогне развитието на мисленето им и сръчността им. Учете се взаимно и се впуснете в приключението да си създадете сами декорацията. Купете разнообразни материали и позволете на децата да изберат какво биха искали да изработят.

Виж още: Направете си сами оригинални цветни вази с мраморен ефект в 5 лесни стъпки 


Идея за наближаващия празник - романтични фигурки от хартия

Дори и да не сте непоправим романтик или да си нямате половинка, трябва да признаете, че тази идея за "кацнали" по стената сърчица е уникална и много красива. На снимката е показано как в три лесни стъпки можете сами да изрежете червени фигурки от хартия във формата на сърца, като единствената "пипкава", но и най-важна част, е специалният подгъв. Именно той създава триизмерно визуално усещане, което прави декорацията много специална и интригуваща! За онези от вас, които не намират сърцата за така впечатляващи, адаптирайте идеята спрямо собствените си предпочитания и изрежете форми, каквито на вас ви харесват.

Виж още: Направи си сам ефектна купичка от вестници


Нестандартни и лесно постижими идеи

Ако наистина отключите фантазията си, тя би могла да роди куп интересни идеи за декорация - като представените тук! Красивите бели цветя в ъгъла са много нежни, подходящи за декорация дори в спалнята, а "спускащото се" от тавана дърво е идеално за дневната. Съобразете се с цялостния интериор в жилището и се постарайте да създадете хармония и приятно настроение. И не забравяйте, че професионалистите по интериорен дизайн са на разположение да ви дадат още безброй идеи за стила в дома ви. Пуснете безплатна заявка и разгледайте предложените оферти в детайли, за да изберете онази, която отговаря на очакванията ви!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта