Жестоки, но оригинални будилници, с които да се будите сутрин на 100%

Публикувано на 19/01/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 296 пъти

Тези малки гранатки изглеждат симпатични само на пръв поглед. В действителност, щом алармата им се включи, единственият шанс да я деактивирате е като започнете да въртите ремъка, скрит в горната им част. И то не веднъж или два пъти - трябва да го завъртите равномерно цели 30 пъти. А ако се разсеете, започвате отначало!

Вижте още: 20 великолепни идеи за спални в бяло и черно


Будилник-бомба

Освен че прилича на бомба, този будилник крие и други прилики с взривните устройства. Алармата му е изключително оглушителна, а за да я спрете трябва да "срежете" правилната жица. Ако си въобразявате, че е лесно - не е. Всеки ден вярната жица е различна. Така на практика се будите само с 33% шанс за успех. Поне още със ставането от леглото ще знаете дали днес ще ви върви или не.


Летящият будилник

Да, разгадахте го! Когато зазвъни, този будилник изстрелва перката си нагоре и тя е скритото му оръжие, но не защото ще ви удари, а понеже трябва внимателно да проследите къде пада. Причината? Ако искате да спрете алармата, ще трябва да я поставите обратно на основното тяло, което пък значи, че със сигурност ще трябва да се надигнете от леглото!


Часовник за нерваци

Нямаше как да не ви споделим и за този страхотен часовник. Той е изобретен за всички хора, на които винаги им се е искало да запратят будилника си в стената, но са се сдържали. Както личи от фициономията му, това малко човече се е подготвило за сериозни поражения. Целият будилник е гумиран, а алармата му спира, само ако го ударите достатъчно силно в стената или пода.


Будилник Клоки

А ето го и Клоки. Може да ви изглежда симпатичен, но той всъщност е мъчител от класа. Представете си го как послушно седи на нощното ви шкафче. И това наистина е така, докато не дойде време за ставане. Щом се включи алармата Клоки се изстрелва и започва да обикаля из стаята и за да го спрете, трябва първо да го хванете. А тези огромни гуми могат да стигнат наистина навсякъде.


Будилник с таен код

Този будилник с винтидж стил наподобява визията на радиата от средата на миналия век. В настроения час той започва да звъни оглушително, след което ви дава десет секунди, за да го деактивирате. Това обаче не е съвсем просто, защото трябва да успеете да измислите и въведете правилния код. Hint: при въвеждането на кода ще ви бъде от помощ, ако знаете коя дата е днес.

Вижте още: Как да оползотворим мястото в малката спалня


Будилник, при който времето е пари

Нали сте чували клишето, че времето е пари? Е, тази максима никога не е била по-вярна. Този уникален и изключително жесток будилник има WiFi приемник, който е свързан с банковата ви сметка. За всяка минутка, която проспивате след алармата, той прави дарение да избрана от вас организация. И ако не искате да останете на нула, ще е по-добре да се научите да скоквате от леглото веднага.


Жестоки, но оригинални будилници, с които да се будите сутрин на 100%

Имате проблеми със събуждането? Живеете с човек, когото не можете да вдигнете от леглото? Разбираме ви напълно, това е общ синдром на хората, чиито любими дни от седмицата са събота и неделя. Любими, защото ги прописват на спокойствие. Предлагаме ви да се запознаете с няколко наистина жестоки, но и оригинални будилници, които ще накарат желанието ви за сън да изчезне.

Ако пък сутрин ставате лесно и с удоволствие, защото не харесвате в какво се е превърнала спалнята ви, значи е време за ремонт. Изпълнител за него можете да откриете в спистъка на MaistorPlus с регистрирани професионалисти.


Сутрешен фитнес с будилник

В графата с уредите за сутрешни изтезания този будилник се нарежда на челните места. Щом се включи алармата, единственият начин да я изключите е да вдигнете будилника. Звучи ви просто, но се лъжете. За да спрете досадното звънене, трябва да вдигнете будилника цели 30 пъти. Споменахме ли, че той тежи 2 кг? И започвате с тренировките още от сутринта.


Будилник, който ви праща в сферата на мъченията

Ако заглавието ви се струва пресилено, след като прочетете подробностите за тази сфера, със сигурност ще се съгласите с нас. Тази сфера е закачена с жило към тавана ви. Щом започне да звъни, достатъчно е само да я разклатите с ръка, за да спрете алармата. Но това не е всичко. На всяко разклащане тя се качва с 40 см нагоре. Това означава, че в някакъв момент най-големите поспаливци ще имат нужда от стълба, за да изключат алармата.

Сигурни сме, че всички тези будилници са ви развеселили, но и стреснали. В крайна сметка, никой не обича да става рано и да напуска спалнята, която за много хора е любимото помещение вкъщи. Ако за вас тя е по-скоро разочарование, значи имате нужда от промяна и ремонт. Съдействие в тази насока може да потърсите от интериорните дизайнери. В сайта ни ще откриете фирми и специалисти, занимаващи се с ремонт на всяко помещение. А ако желаете да сравните цените им, може да опишете ремонта си и да получите оферти с условия за извършването му.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, София
85 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта