5 впечатляващи мивки, които няма как да видите във всеки дом

Публикувано на 25/09/2017 от Нели Минчева | Последна редакция на 26/09/2017 | Видяно 13 314 пъти

Ако скоро не сте правили ремонт на банята, едва ли често се замисляте за това доколко оригинална или специална е вашата мивка. Основната ѝ функция все пак е една и при ежедневното използване не обръщаме особено внимание на стила или формата.

Ако обаче разгледате следващите няколко мивки, ще се уверите колко различни възможности съществуват в това отношение. Не всички могат да се видят в средностатистическия български дом, но ако някой от вариантите ви допадне особено много, сигурни сме, че ще успеете да се сдобиете с него или негова разновидност. А за успешното монтиране на новата мивка в банята, се доверете на доказани професионалисти, като разгледате техните профили и оставените за тях оценки от предишни клиенти.


Завидна елегантност за малка баня

Красивите извивки на тази мивка могат да преобразят и най-скучноватата баня. С това истинско произведение на изкуството на стената в помещението няма нужда от допълнителна декорация. Съчетайте изчистения дизайн с привличащи вниманието аксесоари в черно, за да контрастирате белия цвят. За хавлиите изберете пъстри нюанси, така че да внесете настроение и разнообразие в банята.

Вижте още: ЗА или ПРОТИВ душ кабина за банята


Ефектът на водопада в собствената ви баня

Невероятно впечатляваща мивка, която внася усещането за свежест и природа във вашата баня. Използваното матирано и изкусно обработено стъкло ще ви вдъхновява и зарежда всяка сутрин, а гостите ви ще останат очаровани.


Две в едно - мивка за големи и малки

Страхотно решение, ако имате малко дете, което трудно стига до обикновената мивка. Или ако просто обичате разнообразието, различните и забавни начини за поддържане на личната хигиена, тази идея би била хитро решение и със сигурност ще изненадате всичките си гости.


Хитра идея за "зелена" баня

Първоначалната концепция за мивка над тоалетната се заражда в Япония. Впоследствие тя има редица разновидности, основно дело на австралийски дизайнери. Замисълът предвижда казанчето на тоалетната да се пълни с част от водата, която използвате, за да миете ръцете си. Не знаем доколко е удобно това решение, но със сигурност намалява сметките за вода.

Вижте още: Изберете подходящи огледала за баня


Пъстри цветове и весели форми

Ако искате мивката в банята ви да напомня леко на пържено яйце, изберете жълтия вариант на тези оригинални и интересни керамични произведения. Останалите предлагани цветови алтернативи, включително и в бяло, също не са за пренебрегване. Банята ще грейне с нови багри и бодро настроение.

Настроихте ли се на вълна "ремонт на баня"? Спокойно, не е нужно да променяте всичко. Както виждате, достатъчно е да се спрете на един акцент и той е способен да преобрази цялото помещение. Ако имате нужда от помощ при избора или монтажа на новата си мивка, доверете се на доказан професионалист. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus, за да получите конкурентни оферти от регистрираните при нас експерти. Със съдействието на избрания от вас изпълнител промяната в банята ще се случи бързо и неусетно.


Тагове:

мивки

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта