Пролетно вдъхновение в колоритния дом

Публикувано на 02/05/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 04/05/2017 | Видяно 3 264 пъти

Белите стени и еднообразни форми остават назад в миналото. Те са заменени от безкрайно количество цветове, комбинирани по нестандартен и артистичен начин. Домът се превръща в комфортно и разнообразно място, което говори с детайли и свежи акценти. Това дава възможност на креативно съчетаване на различни стилове, форми и материали. Представяме ви именно пример за такова необикновено жилище, чиито дизайнерски решения успяват да съхранят пролетните елементи в затвореното пространство. Ако искате да въведете хармония и във вашия дом като взаимствате някои от интересните идеи, доверете се на дизайнерите, които ще открият най-добрите решения, пасващи идеално на жилището и бюджета ви.


Дневната е хармонична и просторна

Помещението е общо, голямо и просторно. То обединява дневната и кухнята, като балансиращият елемент тук е цветовата комбинация. Идеалистичната сцена съдържа растителни елементи, чието значение е вечност и свежест. Минималистичната картина успява да пресъздаде пролетната атмосфера и да внесе истински уют. Мястото за отдих и кухненското пространство са отделени в двата края, за да се запази разграничаването между тях, а липсата на детайли е целта, за да не се получи претрупване с множеството нюанси. Смелата визия говори за премислени организационни решения и доказва, че правилните комбинации и хитрите решения водят до красив и елегантен дом.


Комбинация от цветове в пролетната кухня

В кухнята се крие истинско очарование. Вгледайте се внимателно и забележете, че въпреки наличието на толкова много различни цветове, мястото все още продължава да изглежда семпло! Това се дължи на изчистените детайли и липсата на видими аксесоари. Предпочитаното бяло отсъства от доминиращата позиция, а любимите плочки са заменени от шарен плот. Масата за хранене от своя страна има изключително елегантен дизайн, който допълва визуално целия интериор. Макар да няма много шкафове и рафтове, разполагаемото пространство предполага допълнителното им монтиране и поставяне. Кухнята напомня на разцъфващо цвете, носено от пролетния сезон.


Контраст срещу баланс в банята

Банята продължава да е част от впечатляващия вид и се придържа към цялостния интериор на дома. Връзката с природата е поддържана чрез дървените елементи и наличието на растение. Разнообразието от нюанси присъства засилено, но ярките цветове са заменени от пастелени. Контрастната комбинация между керемидено и синьо създава изискана и балансирана баня. Свежите елементи и добрите организационните решения са основните фактори за получаване на този невероятен резултат.


Обособено място за почивка и релакс

Голямото помещение успява да обедини няколко стаи. От една страна, това не отнема излишно от разполагаемото място, но от друга, трудно се постига балансът и обособяването им. Тук този проблем е изцяло решен! Стената е фигурално разграфена, като черните рамки само подсилват останалите цветове. Заложено е на впечатляващите детайли. Това се изразява в невероятните осветителни тела и контрастиращата кръгла форма на масичката. Вградените в стената рафтчета пък спестяват място и привличат погледа. Направете си чаша горещо кафе и вземете любимото списание. Това кътче е идеално за отмора и почивка след тежкия натоварен ден! Не се колебайте да получите най-добрата реализация на вашите проекти, като се доверете на дизайнерите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно, получете и сравнете оферти само в рамките на 24 часа.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта