Вдъхновяващ апартамент в Украйна!

Публикувано на 12/04/2017 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 13/04/2017 | Видяно 5 514 пъти

В третия по големина град в Украйна - Днипро, открихме този апартамент, изваян от опитни специалисти в сферата на интериорния дизайн – модерен стил, съчетан с природна свежест. Магията на семплите нюанси е умело комбинирана с естествени материали. Дневната е съчетана с кухня в едно помещение, а в допълнение са просторните прозорци, които създават светъл и приветлив облик на сърцето на дома.

Пролетното освежаване вкъщи, а също и всяка ремонтна дейност, става лесно, бързо и приятно с помощта на опитните специалисти, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Заявете напълно безплатно своя проект и оставете всичко в ръцете на доказали се интериорни дизайнери.


Завладяващ акцент в интериора – свежи стени, покрити със зеленина

Все повече популярност придобиват интериорните решения, свързани с природните акценти – изобилие от живи цветя, мебели, вдъхновени от природата и др. Дизайнерите на този апартамент са вложили много ефектни елементи в интериора:

  • Изцяло покрити със зеленина стени, които не само създават добро настроение в атмосферата на дома, но и внасят естествена свежест.
  • Много важно условие е съчетанието им със семпъл интериорен дизайн – нежни и светли цветове, „простота” в обзавеждането, а също и изобилието от светлина. Така ще постигнете баланс, а дизайнът на дома ви няма да бъде натруфен или пренаситен.
  • Малките декоративни акценти също могат да намерят място в интериора с нотка природна красота. Но не забравяйте - семплият им облик трябва да бъде водещ.


Просторните помещения са за предпочитане!

Съчетанието на дневна и кухня в едно помещение е една от характеристиките на еклектичния интериорен стил. В този апартамент, това е комбинирано със скандинавски цветови нюанси – снежнобяло, а също и неутрални тонове. И в допълнение виждаме вдъхновяващи елементи на декора, които разчупват интериора.

  • Интересно решение на дизайнерите е изцяло покритата с дърво стена срещу меката мебел. Наситено тъмният кафяв цвят е красив контраст на неутралното цветово настроение в помещението.
  • Таванът също се отличава с нестандартен дизайн - геометрични елементи, съчетани с множество окачени и вградени лампи, създават усещане за динамика.

Вижте още: Да посрещнем пролетта с тропичен стил в обзавеждането!


Кое е най-удобното място за разположение на трапезарията у дома?

Перфектното място за позициониране на трапезарията вкъщи е между кухнята и хола. Когато помещението е общо, масата за хранете трябва да е в близост до кухненския бокс, а също и до зоната за почивка и релакс. Така създавате свързаност, която води до усещане за удобство и уют.

  • В интериора на този апартамент, дизайнерите са разпределили изключително функционално различните елементи от обзавеждането.
  • Кухнята не е голяма, но е практично разположена в дъното на помещението.
  • Трапезната маса е позиционирана непосредствено до кухненския остров.
  • А в другата част на помещението, мястото е заето от масивната мека мебел, създаваща уютния облик на всекидневната.


Индустриален стил в спалнята? Малко грубост никога не е излишна в интериора!

Интериорните дизайнери са заложили на по-грубоватия индустриален стил в обзавеждането на спалнята в този апартамент. Цветовете са в сиво-кафявата гама, мебелите са сведени до само най-необходимото, но декоративните акценти допълват интериора. Впечатляващ е професионализмът, с който са създали уют, в на пръв поглед сивата спалня. Един от основните трикове за това са панорамните прозорци, които разкриват красив изглед навън, съчетани с масивни завеси. Те, от своя страна, създават задушевна атмосфера и приглушават светлината, когато настъпят късните часове.

Не трябва да пренебрегваме и нестандартния индустриален дизайн на стената зад леглото - метални панели покриват цялата й повърхност. А за възстановяване на баланса, се грижат останалите, окъпани в снежнобяло, външни стени на помещението.


Детската стая е комфортна и приветлива!

И в обзавеждането на детската стая дизайнерите не са изневерили на стила си – нежен розов цвят е съчетан с декоративна тухлена стена. Обзавеждането отново е семпло, прозорците заемат почти изцяло една от външните стени, а леглото е практично и скрито в ъгъла на помещението. Това е доказателство, че индустриалният интериорен стил е подходящ за всяка част на дома. Лесен за комбинация с по-нежни акценти, което го прави практичен и много предпочитан вариант. Ето два трика за създаване на красив облик в интериора на детската стая:

  • Добавете малки декоративни акценти - окачете малко на брой, но по вкуса на детето картини, рамки със снимки или плакати на стените.
  • Експериментирайте с дизайна на осветителните тела - изберете масивен и висящ полилей или монтирайте малки вградени луни навсякъде по тавана. Стенните лампи също са за предпочитане - отново оставете избора на господаря на стаята.

Вижте още: Дизайнът на детската стая заслужава специално внимание!


Вдъхновяваща идея за интериора у дома

Насладете се на перфекционизма на дизайнерите на този апартамент и почерпете идеи за интериора вкъщи. Заявете напълно безплатно своя проект в платформата на MaistorPlus и се възползвайте от богатия набор от високо квалифицирани специалисти в сферата на ремонтната дейност и интериорния дизайн. Ако вече сте взели решение за стартиране на пролетното освежаване на дома, или искате да промените драстично интериора, то ние ще ви предоставим удобството лесно и бързо да стигнете до началото на ремонтната дейност. Само на един клик разстояние!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта