5 идеи за мечтания офис през лятото

Публикувано на 11/09/2018 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 18/09/2018 | Видяно 4 954 пъти

Лятото е времето, в което ни се иска да се отпуснем и да се насладим на мигове блажена почивка, но за съжаление - работата понякога не може да бъде отложена. Има стратегия, която може да ви бъде от помощ - превърнете офиса си в наистина приятно място, в което с удоволствие бихте прекарвали време. Изнесете го на открито в градината, преобразете го в приветливи цветови нюанси, прибавете свежи живи цветя към интериора.  Хрумват ли ви вече идеи за подобряване на продуктивността ви? В нашата платформа разполагате с богат списък от доказали се професионалисти в сферата на интериорния дизайн, които могат да ви помогнат с много идеи. А в допълнение - разгледайте петте предложения за офиси с летен привкус, радващи своите собственици.


Черното не е за изхвърляне, ако е съчетано със „стъклени стени“

Обикновено черният цвят не е сред най-предпочитаните, когато става въпрос за създаване на свежа и приветлива атмосфера. А като добавим и лятно настроение, катраненото черно губи своите позиции. Но в този случай нещата не стоят така - дизайнерите на този офис умело са съчетали черните рамки на прозорците с изобилието от естествена светлина, която без никакви усилия обгръща помещението. Липсата на стени и замяната им с панорамни прозорци създава усещане за свобода. А черното внася нотка формалност, все пак да не забравяме къде се намираме - на работното място. А липсата на излишни елементи в обзавеждането е още един успешен ход на интериорните дизайнери.

Виж още: Вдъхновяващи интериорни предложения за обзавеждане на офиса


Офисът – отворен към света!

Може би мнозина биха си пожелали именно това да е работното им място. Ето няколко стъпки, с които можете да се сдобиете с такова:

  • Изберете най-подходящото място за разположение на бъдещия си офис.
  • Използвайте естествени материали за построяването му - както сами виждате, дървото е много подходящо. Сглобяемите конструкции, които много специализирани фирми днес изработват, ще ви помогнат бързо и лесно да се сдобиете с основите, които са ви необходими.
  • Заложете на ефектни врати - плъзгащи, стъклени или подобни на тези в този офис - сгъваеми, които лесно се прибират и разкриват приятната градинска панорама отвън.
  • Завършете проекта си със стил - нека таванът ви е стъклен, за да разкрива приятна гледка към небето и дърветата.
  • Създайте уют с декоративни елементи по ваш вкус.

И не забравяйте цветята - нека офисът ви изобилства от зеленина и флорални мотиви!


„В прегръдките на природата“ – офис, заобиколен от зеленина

За тези от вас, които обожават природата, предпочитат отворените пространства, привърженици са на естествените материали и винаги избират практичния дизайн - за вас е този офис. Свобода и приветливост в едно. Дизайнерите му умело са съчетали дървото и светлите му натурални нюанси. Използвали са функционално стената зад бюрото - практична библиотека разчупва дизайна. А изобилието от зеленина наоколо разведрява работния процес. Имате ли вече идея как да изглежда вашият съвършено нов летен офис? Имате възможността абсолютно безплатно да заявите своя проект, а сред опитните специалисти, регистрирани в платформата на Maistorplus, ще имате свободата да изберете вашия майстор. За да улесним процеса ви даваме възможността да разгледате мнения и отзиви от вече възползвали се от услугите клиенти. Мечтаният офис е само на няколко клика разстояние - не отлагайте да си подарите приятна работна атмосфера.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта