Двуетажни легла – цени

Публикувано на 18/01/2018 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 19/01/2018 | Видяно 7 920 пъти

Избрахте ли по какъв начин да спестите пространство в дома и в същото време все още да разполагате с достатъчно място? Функционалното решение при обзавеждане на дома са двуетажните легла. Освен че са компактни, друга тяхна, не по-малко съществена характеристика, е удобството. На пазара можем да открием различни видове, цветове и модели двуетажни легла. Там се срещат от традиционни, нестандартни, до вградени в интериора и дори мултифункционални. За да се спрем на най-подходящия избор, първо трябва да се запознаем с различните предложения и цени. А при нужда от съдействие при монтаж на двуетажни легла за вашето жилище, мебелните специалисти, регистрирани в нашия сайт, са на ваше разположение!


Дървени двуетажни легла

Цените на този вид мебел варират между различни стойности, които са съобразени с материала, от който е изработена основата на леглото. Дървото е най-скъпо от всичко, въпреки че е лесно обработваемо, но за сметка на това предлага голямо разнообразие на двуетажни легла. То се вписва хармонично с всички стилове. Масивната дървесина може да бъде боядисана в различни цветове, които да комбинирате в зависимост от интериора. Трябва да се отбележи, че всяко цветово разнообразие оскъпява допълнително продукта. Ако пък заложите на традиционната визия, то тогава може да се възползвате от предлаганите лакирани двуетажни легла. Средните цени са от 280 лв., а предложенията от по-висок ценови клас стигат до 600 лв.


Метални и стабилни двуетажни легла

Металните двуетажни легла са също толкова надеждни, колкото и тези от дървесина. Предимството тук идва от по-ниската цена, която обаче по никакъв начин не влияе върху качеството. Тя се дължи и на по-малкия избор от цветове. Основният от тях е алуминиeвият. Макар да не може да избираме леглото в зависимост от интериора, този цвят е лесно комбинативен и подхожда на светлите тонове в спалнята. Двуетажното легло ще подхожда на индустриалния стил в дома, а също и на по нестандартното и артистично обзавеждане. Ако домът ви е обзаведен във викториански стил, то може да изберете двуетажни легла с рамки от ковано желязо, с което ще се пренесете в далечна епоха. Плюсът на някои от тях е във възможността за демонтаж и разглобяване. Цената е сравнително по-ниска, като таванът е до 320 лв.


Вградени двуетажни легла

Ако избирате вградени двуетажни легла, то трябва да ги съобразите с интериора. Може да се спрете на метални или дървени основи, да ги съчетаете цветово или дори стилово. Пригодете двуетажното легло по ваш замисъл и до го вкарайте в желаната стая. Специфично за този тип легла е, че ще трябва да се вземат точни мерки за тях и да се направят по поръчка. От една страна плюсът е, че вие ще изберете какъв вид, материал и цвят да бъде изработката. Но от друга, цената на подобна поръчка ще е по-висока от стандартната. При малкото жилище, покупката на двуетажни легла е чудесен начин за спестяване на място в дома, което важи в още по-голяма степен за вградените такива. 


Двуетажни легла с диван

Защо да се ограничаваме само със спалното помещение, когато можем да разположим функционалните двуетажни легла и в дневната. В случай на нужда ще може да трансформирате дивана и да го превърнете в място, на което удобно да отседнат гостите ви. Това предназначение не е особено популярно, но въпреки това могат да бъдат намерени различни модели. Освен това опция е и да се сдобиете с желания от вас вариант по поръчка. Това ще оскъпи крайния продукт, но ще притежавате желаната мебел. В зависимост от материала, цвета и функциите на подобни двуетажни легла, цените им може да стигнат и до 700 лв.


Мултифункционални двуетажни легла

Двуетажни легла, които са комбинирани с шкафове, чекмеджета и бюро, са най-функционалните от всички модели. В свободните места за съхранение може да приберете различни вещи, книги и дрехи. Този вид обзавеждане е подходящо за по-скромни по размер детски стаи, тъй като дава възможност за лесно организиране на пространството. Освен че пестят място, мултифункционалните двуетажни легла са удобни и красиви.

Цените са в зависимост от комбинацията:

  • За двуетажно легло с шкафове и чекмеджета цената е между 450 и 650 лв.
  • Двуетажни легла с бюро - единична цена между 400 и 480 лв.

Качеството и цената са водещи при избора на какъвто и да е продукт или услуга. Никое от тях не бива да бъде за сметка на другото. Поради тази причина може да се възползвате от качествено изпълнение при изработка на мебели, каквото предлагат професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Опишете ремонтната дейност, от която имате нужда, като пуснете безплатна заявка и се запознайте с работата на изпълнителите и бързо сравнете цени. Разгледайте бизнес профили, както и оценки, оставани от клиенти преди вас и изберете офертата, която ви доближава максимално до желания резултат.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта