Тош РемонТ с управител Димитър Тошков

Публикувано на 15/10/2014 от Адриана | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 872 пъти

Тош РемонТ се занимава с всички видове довършителни работи, цялостни ремонти и изграждане на мебели според интериора и размерите на помещението. Фирмата залага на качествената си работа, консултира клиента относно оптимално влагане на материали, дизайнерско решение и взима под внимание всички особености , когато трябва да бъде променен старият интериор на жилището.

Екипът на Тош РемонТ следи за всички новости , които излизат на пазара за строителни материали и има за цел да предложи възможно най-естетичния вид за интериора на клиента. За работата си специалистите от Тош РемонТ използват машини и инструменти , с които прецизно могат да извършат всички необходими операции за подравняване, изрязване, полагане.

Много са обектите, на които Тош РемонТ са направили модерни окачени тавани със скрито осветление, с луни, вътрешни топлоизолации, фаянс и теракот, душ кабини по индивидуален проект, вътрешни облицовки от естествен или изкуствен камък. Това, че клиентите остават доволни от добре свършената работа личи от факта, че фирмата е препоръчвана на много техни близки и познати.

Можете да се свържете с фирма Тош Ремонт и да поискате професионален съвет и оферта през бизнес сайта им в MaistorPlus, както и на www.toshremont.com