YTONG И MULTIPOR ТЪРСЯТ БАШ МАЙСТОРА

Публикувано на 19/08/2014 от Адриана | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 9 121 пъти

YTONG и Multipor стартират кампанията „Задругата на майстора”. Основната цел на инициативата е да запознае професионални строители и майстори с тънкостите на работата с  блокчета за зидария YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor.

Къде и кога? 

Инициативата ще се проведе в редица български градове, сред които Бургас (20.08.2014, 10:00ч., Строителен хипермаркет Мастерхаус), Ямбол (21.08.2014, 10:00ч., АВС Инженеринг) и Сливен (04.09.2014 г., 10:00ч., Терснаб АД).

Как да участвам?

Заявете своето безплатно участие, станете сертифициран майстор на YTONG и Multipor и спечелете ваучер за онлайн магазина на YTONG от тук. 

Какво да очаквам? 

Специалисти от фирмата, която през 2014 г. отбелязва своята 20-годишнина на родния пазар, ще запознаят всички желаещи не само на теория с качествата и предимствата на материалите, но и на живо ще демонстрират практически как се работи с тях. От съществено значение за качественото изпълнение е именно правилният избор на продуктите и тяхното коректно приложение. 

Кой печели? 

Всеки участник ще получи удостоверение за сертифициран майстор на YTONG и Multipor след завършване на безплатното обучение. Това не е всичко, тъй като сме приготвили редица изненади и награди за майсторите, които ще се включат в инициативата. Те ще се надпреварват в игра, от която ще си тръгнат с награди и ще докажат кой е Баш Майсторът.

В края на всяко обучение в томбола ще бъде определена голямата награда, а победителят ще спечели ваучер за пазаруване в онлайн магазина заспециализирани инструменти за работа с YTONG и Multipor –shop.ytong.bg. Освен големия приз, ще има и много други, по-малки, но също толкова атрактивни награди. Всички участници в събитието ще имат възможност да се възползват от специална отстъпка за покупка на материали YTONG и Multipor в деня на обучението. 

Защо да участвам? 

  • За да получите възможност за безплатно обучение.

  • За да получите удостоверение за сертифициран майстор от една от най-големите компании на европейския пазар.

  • За да спечелите голямата награда или други, по-малки, но също толкова актрактивни награди. 

Отскоро за всички професионалисти, за които качеството е важно, работи електронният магазин на КСЕЛА. На адрес shop.ytong.bg можете да намерите всички необходими инструменти за работа с блокчетата за зидария YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor. До края на годината доставката при поръчка над 50 лв. е безплатна. 

За да заявите своето участие, моля попълнете регистрационната форма от тук. 

За контакт: Петър Драганов - 0887 202 305



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта