MaistorPlus участва в “Месец на ремонтите”

Публикувано на 31/07/2014 от Адриана | Последна редакция на 09/09/2016 | Видяно 2 531 пъти

Ето че дойде ред да изпратим неочаквано безмилостния месец юли. Нетипичните порои и градушки за това време от годината оставиха сериозни поражения след себе си. А много от пострадалите се обърнаха за помощ към MaistorPlus. Новата ни услуга за спешни ремонти се оказа изключително полезна за клиентите, чиито покриви и прозорци не бяха издържали на природните катаклизми.

На фона на политическите и финансовите сътресения в страната, MaistorPlus продължава своята усилена работа. Много хора използват летния период и отпуските, за да осъществят ремонтите си и това оказа влияние върху броя на заявките през изминалия месец. Освен това, с нетърпение бързаме да ви разкажем и за участието ни в кампанията “Месец на ремонтите” на уебсайта Dnes.bg. Вижте накратко случилото се около нас през изминалия месец.


Медиите за нас

Отново е лято и отново е време за ремонт. За втора поредна година MaistorPlus взима дейно участие в кампанията “Месец на ремонтите”, която ще продължи до септември. В края на юли новинарският сайт Dnes.bg публикува статия за MaistorPlus, в която представи дейността на платформата и работата на двама от изпълнителите в сайта:

-> Вижте цялата статия за MaistorPlus в сайта на Dnes.bg


Изпълнител на месеца

През изминалия месец особено активен в сайта беше Емил Кирчев, който е специалист в сферата на електроуслугите. Освен че Емо се отзова на голям брой заявки, той успя да затвърди своя професионализъм, като получи в сайта още 3 нови положителни оценки.

-> Изпълнител на месеца: Емил Кирчев


Клиентите говорят

Този месец в рубриката “Клиентите говорят” ще ви разкажем историята на Йонко, който повторно потърси услугите на “Строй Перфект” през сайта. Йонко е останал впечатлен и доволен от работата на майсторите. Вижте сами как се справи бригадата на Строй Перфектсъс задачите.

-> Клиентите говорят: Частичен ремонт на апартамент в Банкя


Бизнес сайт на месеца

По време на Световното, със закачливото “Гледай си мача, ремонта остави на нас”, към MaistorPlus се присъединиха Новите майстори. Нямаше как да подминем бързината, с която бизнес сайтът им в платформата придоби професионален вид.

-> Бизнес сайт на месеца: Новите Майстори


Ценови съветник

Летния период е най-подходящото време да осъществите заплануван от дълго време ремонт. Ако искате да обновите старите подови настилки в дома си, трябва да имате предвид, че цените за циклене на паркет варират в зависимост от вида на паркета, подредбата му и използваните материали. Ориентирайте се как вървят цените в статията, посветена на дейността циклене на паркет.

-> Ценови съветник: Циклене на паркет - цени

Основно търсене по категории

Предстои ни още един летен месец, в който се надяваме дъждовните облаци да намалеят, а слънцето да ни радва все по-често. Информирайте се за случващото се около нас врубриката “Обзор на месеца”, а в случай, че все още не сте осъществили вашия ремонт и търсите изпълнител за него, направете безплатна заявка в MaistorPlus.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта