Фугирането-важна стъпка за гладка повърхност без пукнатини

Публикувано на 03/06/2014 от Адриана | Последна редакция на 02/09/2016 | Видяно 2 367 пъти

ТЕХНОФУГА Н - влагоустойчива гипсова фугираща смес, тип 3В

Устойчивата на влага ТЕХНОФУГА Н намира приложение в бани, санитарни помещения, лаборатории и всички останали помещения със засилена или краткосрочно голяма влажност.

Специалните импрегниращи добавки подобряват водопоглъщането с до 4 пъти спрямо обикновенните фугиращи смеси, което създава непрекъсната водоотблъскваща повърхност възпрепятстваща развитието на мухъл и плесени.

Високата адхезия в комбинация със стъклофазерна лента възпрепятства образуването на пукнатини, когато стените са покрити частично с керамични плочки, като със същия успех може да се шпаклова и изцяло повърхността.  Така получената повърхност създава здрава основа за полагането за керамични или други декоративни покрития във влажни помещения. В същото време ТЕХНОФУГА Н притежава предимствата на обикновенната фугираща смес ТЕХНОФУГА - лесна обработваемост и нисък разход.

ТЕХНОГИПС ЕАДпродължава да разработва и развива нови продукти от серията сухи строителни смеси, като черпи опит и отзиви от своите клиенти подкрепящи изцяло българското производство.

Повече информация за цялата гама продукти наТЕХНОГИПС ЕАДможе да намерите на корпоративния сайт на фирмата.


Фугирането-важна стъпка за гладка повърхност без пукнатини

ТЕХНОГИПС ЕАД е български производител, специализиран в производството на гипсокартонени плоскости и сухи гипсови смеси с вече утвърдено присъствие както на българския, така и на международния пазар.

Използването на качествени материали и правилното изпълнение на фугите между гипсокартонените плоскости са от изключително важно значение за постигане на отлична завършеност на стените и окачените тавани. В допълнение на техническите и естетичните изисквания, които трябва да бъдат удовлетворени, не трябва да се пренебрегва икономичната ефективност и разхода на материалите. За да удовлетвори всички тези изисквания, ТЕХНОГИПС ЕАД разработи фугиращи гипсови смеси ТЕХНОФУГА и ТЕХНОФУГА Н, които постигат високо ниво на гладкост и завършеност на фугите.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта