В търсене на майстор за ВиК услуги в София

Публикувано на 20/01/2014 от Адриана | Последна редакция на 31/12/2019 | Видяно 7 311 пъти

Една заявка за ВиК ремонт в София, при която преместването на мивката значително подобрява визията и удобството при ползване на банята.

Историята

Вельо се премества в ново жилище в района на площад Славейков. Стаите са уютни, има голям балкон и наскоро освежена кухня, а и локацията е в “сърцето” на София. Еуфорията му, обаче, е преследвана и от мисълта, че “ако мивката беше монтирана на другата стена, може би банята щеше да бъде по-просторна”.

В съвременните жилища най-малка квадратура се отделя на банята. Ето защо в такива случаи е важно още на етап проектиране мивката, тоалентната чиния и душа да са поставени в един ред. Вельо знае това. Знае също, че ще му бъде необходим специалист в сферата на ВиК услугите, който да събрази преместването на мивката с канализацията и наклона на тръбите.

Който търси, намира

Започва да търси препоръчан майстор, който да работи бързо, качествено и да не взима скъпо. В интернет открива различни мнения във форуми и сайтове и така ппопада на списък с майстори и фирми за ВиК услуги в София на сайта на MaistorPlus. Още същата вечер Вельо пуска заявка за преместване на мивка с бюджет около 25 лева. На следващия ден до обяд кандидатите са вече 8, а офертите варират между 25 и 50 лева за труд и материали.

Наети и оценени са специализираната строителна фирма Ледница ЕООД, за които това е и първата положителна оценка в сайта:

“Лесен за комуникация, идва навреме, перфектно и качествено изпълнение. Препоръчвам!”

Заключение

Ако спешно се нуждаете от специалист в сферата на ВиК услугите, не се колебайте да публикувате заявкавMaistorplus.com или да поканите на работа препоръчан майстор или специализирана фирма за ВиК услуги.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта