555 Препоръчани майстори и фирми за циклене на паркет в София

MaistorPlus ви помага да откриете най-изгодната оферта за циклене на паркет в София! Добре поддържаният паркет притежава високи технически характеристики и винаги прави впечатление. Върнете топлината и уюта в дома си като освежите подовата настилка! Използвайте възможностите, които ви предоставяме и се свържете със специалисти за поддръжка на дървен паркет след като разгледате предложенията им и се запознаете с оставените оценки за тях! Заявете проект и намерете най-оптималната за вас оферта!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_33345_56861048053.jpg
онлайн преди 4 часа

Магнит С ЕООД

41 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт, 60кв апартамент":

"Навреме изпълни ремонта. Доволен съм."
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 3 часа

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."
avatar_47991_45047008340.jpg
онлайн преди 12 минути

Дървени къщи, стълби

47 извършени проекта

Последно мнение за "Изравняване на дюшеме с osb 100м2":

"Обявата, която пуснах беше за поставяне на осб, но след първия оглед, Жан ми предложи да направи ВиК-то (ставаше въпрос за прокаравене на нови 2 кухни и баня). Дойдоха цяла бригада на втори оглед за д ... "
cover_47662_13169890782.jpg
онлайн преди 1 ден

genchevstroi

18 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на керемиден покрив":

"Благодаря на Антон и неговата бригада. Изключително сериозен човек, който е готов да намери решение на всеки проблем. Извърши пренареждане на 200 кв.м. от керемиден покрив с подмяна на летви и една дв ... "
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 3 часа

Никола

65 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на ламиниран паркет":

"Коректно отношение. Работата бе извършена в срок и според предварителните указания и уговорка. Работи чисто."
Профилна снимка - Цветан Цеков
онлайн преди 20 минути

Цветан Цеков

1 извършен проект

Член от 4 месеца:

Течна ходроизолация на плоски покриви, гаражи, тераси Шпакловка, боя Декоративни мазилки Materix Ламинат
Профилна снимка - Native Design
онлайн преди 50 минути

Native Design

Член от 1 месец:

Нейтив дизайн е частна фирма, създадена през 2012 г. Разположена на територията на град София. Ние произвеждаме съвременни и качествени мебели, които да отговарят изцяло на инедивидуалните нужди и п ...
Профилна снимка - Албена Митева
онлайн преди 4 часа

Албена-Строй

3 извършени проекта

Член от 97 месеца:

Фирмата е с дълъг опит в голямото и малкото строителство както и във вътрешните ремонти. 

avatar_81228_38225844363.jpg
онлайн преди 1 ден

АС - инженеринг 2000 ЕООД

VIP

8 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня: спукана (пробита) тръба":

"Много съм доволен от свършената работа!"

Оставени мнения за Паркет и ламинат:

Ana преди 31 месеца за Циклене на паркет | София

“Изпълнителят извърши работата качествено, справи се супер! Препоръчвам!”

Боян Цветков преди 50 месеца за Циклене и лакиране на паркет в три помещения | София

“Самият управител е малко странен, личи си, че не разбира от всичко, но явно има добър екип. Работникът, който дойде да цикли и лакира паркета се справи блестящо - бих го препоръчал на всеки. Паркетът беше абсолютно равен, добре фугиран. Италиянският лак, който използват съхне бързо и не мирише.”

Любомир Дойчев преди 52 месеца за Циклене на паркет в апартамент | София

“Ангажирахме Стобис-2000 за извършване на цялостен ремонт на нашия апартамент в гр. София. Екипът на фирмата се отнесе изключително професионално към заданието и свърши отлична работа. Преди стартиране на ремонтните дейности направиха ценни препоръки за възможни интериорни решения и за оптималните строителни материали. В хода на проекта работиха изключително прецизно и чисто. Съобразиха се с всички наши изисквания и спазиха изцяло предварително договорения срок на възлагането. Със сигурност ще ангажираме Стобис-2000 и за други наши проекти. Благодарност към управителя Орлин Бояджиев и ръководения от него професионален екип!”

Даниела преди 57 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Спазиха уговорените срокове за работа,много добре свършена работа от бояджиите,добра работа по фаянса и теракота.Благодарност към Кирил Панчев!”

Олга Маджарова преди 69 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Излючително сме доволни от работата на фирма ДМ СТРОЙ. В деня, в който съобщихме на управителя на фирмата, че е избран, договорът бе подписан, дойде екипът и изцикли и лакира помещението. Днес дойдоха точно в уточненото време и свършиха уговорената работа. Качеството на труд ни изненада много приятно - паркетът изглежда чудесно и това ни спестява необходимостта догодина да харчим пари за нов. Искрено препоръчваме фирмата на други клиенти.
Екипът на 49.ОУ "Бенито Хуарес" гр.София”

Калин Миков преди 69 месеца за циклене и лакиране на паркет | София

“бързо и качествено изпълнение”

Георги преди 72 месеца за Циклене и лакиране на дюшеме | София

“Изключително съм доволен от услугите на Студио 7. Бих казал най-лесната и точна комуникация със строителна фирма/майстор откакто съм започнал абсолютно основен ремонт.
Препоръчвам с две ръце!”

Виктория преди 73 месеца за пренареждане, циклене и лакиране на паркет 12 кв.м | София

“Работата беше свършена добре и в срок. Доволна съм, благодаря.”

Иво преди 77 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Много добре си свършиха работата. Много съм доволен ”

Станислав Рангелов преди 80 месеца за Редене, циклене, лакиране на паркет | София

“Доволен съм от фирмата, паркетът стана мн добре с една забележка. Ако тр да дам оценка бих писал 5,50”

Какво представлява цикленето на паркет?

При извършване на циклене на паркет или дюшеме се изравняват неравностите между паркетините като се премахва старият лак или боя. Процесът на циклене преминава от едро към по-фино шлайфане. Професионалните машини са обезпрашени и засмукват по-голямата част от праха чрез вентилация. За да изглежда подовата настилка наистина като нова, преди да се лакира е важно да бъде добре изциклена. При цялостен ремонт на помещение се препоръчва цикленето да се извърши след шпакловането на стени и преди минаването им с латекс.

Услуги, които предоставят фирмите за циклене на дървен паркет в София

 

 • Циклене;
 • Редене;
 • Частично донареждане;
 • Лакиране;
 • Полиране;
 • Фугиране;
 • Напрaва на скара за дюшеме;
 • Коване на дюшеме;
 • Монтаж на первази;
 • Монтаж на PVC лайсни;
 • Полагане на замазка.

 

Метод на циклене

 

 • Циклене с барабанна машина–с нея се извършва стандартно циклене и шлайфане като се редуват различни по вид шкурки; когато паркетът е успоредно реден, се случва по повърхността да се образуват дефекти като ивици и вълнички.
 • Циклене с дискова машина–с нея се извършва фина обработка за премахване на дефектите след работа с барабанна машина; за максимален ефект са необходими три шлайфания с различни по вид шкурки.

 

Защо да изберем специалист?

Всяка подова настилка има специфични особености при поддръжката си. След поставяне на дървен паркет се изисква периодично циклене, полиране, лакиране с двукомпонентен лак. Монтираните дървени плоскости имат своите тънкости и при пренареждане. За всичко това или трябва да отделите достатъчно време да се образовате, като резултатът отново ще е неясен, или просто да потърсите специалист от София. Един добър майстор ще ви спести време и средства, като сподели с вас опита си и развенчае някои от митовете покрай полирането и поддръжката на подовата настилка. Например факта, че безпрахово циклене няма, съществуват безпрашни машини, но от праха не може да се избяга.

Ние, от MaistorPlus, знаем колко е важно да имате доверие на фирмата, която ще отговаря за цикленето, лакирането или пренареждането на паркета ви. Затова апелираме всички използвали услугата да оставят впечатленията си от работата със съотвения изпълнител! По този начин всеки следващ клиент ще почерпи от опита на предишните. Използвайте това предимство и заявете проект! Само до 24 часа ще получите първата оферта!