Ремонт на баня Варна

Заявете безплатно проект за ремонтиране или изграждане на баня във Варна!

В мечтите си виждате перфектния вариант на своята баня. Превърнете ги в реалност като се обърнете към препоръчани специалисти за баня във Варна. Разгледайте регистрираните изпълнители и се свържете бързо и лесно с тези в района ви. Заявете своя проект напълно безплатно и опишете изискванията си по ремонта още сега в MaistorPlus!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

163 майстори и фирми за ремонт на баня във Варна

label.cover - Колю Колев

Колю Колев

32 извършени проекта

<p>Работя като строител от 99 година. Ремонтирал съм Peep Show Варна, няколко заведения в хотел Черно море от основи съм построил 2 къщи в Орешак, построил съм груб строеж, кооперацията на Мануш Войво ...
Стандартна иконка за категория Строителство на сгради

Митко33

15 извършени проекта

От 10 години се занимаваме със строителство.За тези 10 години придобихме голям опит в строителството на сгради груб строеж и довършителните им работи.Имаме няколко построени къщи от дупка до ключ и го ...
Профилна снимка - Александър Чатов
онлайн преди 10 часа

ЛЕКС БИЛД

26 извършени проекта

Фирмата се занимава с довършителни ремонтни дейности. В отношенията с нашите клиентите залагаме на лоялност и коректност. Ние предлагаме високо качество на достъпни цени!
онлайн преди 3 часа

Вътрешни и външни ремонти

13 извършени проекта

Вътрешни и външни Строителни ремонтни дейности терекот,фаянс,ламинат,паркет,улуци,пвц тръби,Гипсо Картон Хидро Изолация ,Топло Изолация ,Правене На Покриви Тераси ,Шпакловка ,Боя,Къртене ,Мазане , И ...
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня

Бай Данчо

2 извършени проекта

Искате работата да бъде свършена добре-попаднали сте на точното място! Работя не много бързо, но качествено. Самата работа е моята реклама.

label.cover - Марин Илиев

Марин Илиев

15 извършени проекта

Занимавам се главно с ремонт на апартаменти и вили. 5 разряд фаянс и теракот 6 разряд каменна зидария 6 разряд шпакловчик 5 разряд топло и хидро изолация 4 разряд зидария и кофраж Извършвам ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Дом Неделчева

8 извършени проекта

Фирма Дом-Неделчева е специализирана в проектирането и изграждането на сглобяеми къщи и конструкции и теяхното цялостно оборудване.

Профилна снимка - Димитър Димов

Димитър Димов

7 извършени проекта

Т.Д.Е.С. едно решение на всичките ви строително-ремонтни желания: електро инсталации, шпакловка и боя, гипсокартон-конструкции, фаянс и теракот, ВиК, Смарт Home системи, фотоволтаични централи и много ...
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня

Пламен Любчев

4 извършени проекта

Работя сам, извършвам цялостни ремонти на бани.
avatar_18949_4685496400.jpg

Владо

3 извършени проекта

<p>Строителен инженер с бригада предлага довършителни ремонтни работи до ключ, сухо строителство с индивидуални решения за вашия интериор, бояджийски услуги, полагане на твърди настилки - фаянс и тера ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня варна. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за ремонт на баня във варна

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня варна. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за ремонт на баня Варна

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня варна. Безплатно е!

Заяви проект

Какви предимства ни дават професионалните изпълнители за баня пред алтернативата да ремонтираме сами?

Стане ли дума за ремонт на апапрамент и още повече за специфично помещение в него, каквото е банята, сме склонни да мислим, че можем много да спестим, пренебрегвайки услугите на специалистите. В случай че дейности като лепене на плочки, монтиране на душ, поправка на тоалетно казанче и ремонт на щрангове са ни професионално присъщи, подобни инициативи са оправдани. В противен случай могат да доведат до излишни разходи на нерви и пари. Какво други причини има да предпочетем да работим с доказани специалисти за баня във Варна:

  • Коректните майстори ще изпълнят ремонта качествено и в срок. В зависимост от ремонтните дейности, които предвиждате за банята си, коректните изпълнители ще ви предложат качествена работа, съобразена с разумни срокове. Добре е да се има предвид например, че между полагането на мазилка по стените на банята и замазка на пода, и последващо редене на фаянс и теракот съществува технологично време, което трябва да се изчака. Същевременно изборът да работи с качествени материали, сред които хидроизолиращ разтвор и фугираща смес също е сред отличителните черти на себеуважаващия се майстор.
  • Професионалните изпълнители ще ви насочат към реално необходимите ремонтни процедури. Истината е, че вие може да вярвате, че е достатъчно само да се смени кранчето на мивката, а реално да се окаже, че цялата батерия е за смяна. През това време да не забележите, че малкото петно мухъл на стената е с тенденция да се увеличи заради спукана тръба, чиято ненавременна поправка би довела до още по-мащабен и скъп ремонт в бъдеще.
  • Специалистите ще ви дадат подробна разбивка колко струват ремонтните услуги в банята ви. По този начин ще имате реална представа какви средства е необходимо да заделите и ще знаете на всеки етап какво и защо плащате.

Как най-лесно да открием майстор или фирма, които успешно ще ремонтират банята ни във Варна?

Вашата баня се нуждае от професионалната намеса на майсторска ръка, която да нанесе нужните корекции в нея. Трябва да се изкъртят старите плочки, да се подмени В и К инсталацията, да се монтира нова душ кабина и да се смени шкафчето под мивката с открити рафтове по стените. Добре е, че имате ясен план за банята си, остава да откриете подходящия специалист, който да го реализира. Въпросът е къде във Варна можете да го откриете?

  • Можете да попитате приятели и познати за майстор за баня. По всяка вероятност това е първата възможност, за която се сетихте, тъй като е най-разпространената сред българските домакинства. А сега се замислете дали всеки майстор, препоръчван ви от приятел, е извиквал възторг във вас? Харесва ли ви винаги как оставя обекта след като е къртил мивката, монтирал е вана, сменял е щрангове или е отпушвал сифона? Всъщност препоръката от приятеля ви е била съвсем искрена. Просто неговата идея за успешно извършени поправки в банята може силно да се различава от вашата. 
  • Ако имате време, проучете обяви за специалисти за баня във Варна. Можете да си купите вестник или да разгледате безплатните сайтове за обяви, където да се опитате да разпознаете най-добрия майстор за вас. Всички ще се състезават да ви убедят чрез профилите си, че няма да намерите по-подходящи от вас, за да ви съдействат за монтиране на вана, поправка на меки връзки на душа, инсталиране на водоустойчиви лунички и печка за баня. Някои от тях може и да се окажат дори по-добри, отколкото се представят, дали обаче точно на такива ще попаднете вие?
  • Действате сигурно и разумно, като разчитате на препоръчани майстори за баня. Много е важно, когато четете препоръки за работата на майстори и фирми за ремонт, без значение дали говорим за банята или други обекти в дома, те да са дадени не само от самите изпълнители, но и от клиенти, възползвали се от услугите им. Точно тази отлично работеща система за оценяване се предлага от платформата на MaistorPlus. 

Как MaistorPlus съдейства в намирането на майстор във Варна за ремонтни процедури в банята?

В сайта на MaistorPlus бързо откривате точните професионалисти за своята баня, като избирате от списък с регистрирани майстори и фирми или пускате безплатна заявка. Платформата свързва специалисти, занимаващи се с ремонтни дейности в банята с клиенти, които търсят техните услуги. Още по-голямо удобство е, че достигате до майстори, които се намират максимално близо до района във Варна, където живеете. Ето и останалите преимущества на услугата:

  • Имате възможност да заявите своя проект за баня напълно безплатно, като това не ви обвързва да наемете изпълнител, ако не си харесате такъв сред кандидатствалите.
  • В отговор на безплатно изпратената от вас заявка ще получите различни оферти, сред които да предпочетете тази, която най-много се доближава до изискванията ви за бюджет и срок.
  • Взимате напълно информиран избор с кого да работите, като се запознавате с бизнес страниците на майстори и фирми за баня в сайта. В тях изпълнителите представят свои завършени проекти, както и препоръки от предишни клиенти.
  • Системата за оценяване в платформата, обединяваща рейтинг и ръчно написани отзиви ви дава още по-добър поглед как се справя съответния професионалист в работата си. 
  • Споделяте и своето впечатление от извършените ремонтни дейности във вашата баня.

 

Осигурете си мечтания комфорт за своята баня във Варна, като порерите ремонтните дейности в нея на регистринатите професионалисти в MaistorPlus!