Професионални дизайнери за проектиране на баня

Заявете проектиране на баня, напълно безплатно, още сега!

Добрите проектантски решения са в основата на перфектния интериор за всяка баня. Позволете на идеите си да бъдат реализирани в оптимален вариант, като се доверите на професионалните вътрешни архитекти за проектиране на баня, регистрирани в MaistorPlus. Разгледайте списъка с дизайнери във вашия район или директно направете безплатно запитване в сайта. Това ще ви даде възможност да проучите бизнес профили на изпълнители и да сравните оферти, за да изберете най-добрата за вас!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

1,967 Специалисти за проектиране на баня

avatar_26949_10341663985.jpg

Митко Семов

151 извършени проекта

15 години работа и практика в Европейския съюз.
avatar_41604_42709111237.jpg
онлайн преди 1 час

Антон Грънчаров

VIP

31 извършени проекта

Строителен техник със екип от майстори извършва комплексни и частични ремонти на жилища ,офиси и магазини ,също така и довършителни работи в новото строителство.
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 6 часа

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с ка ...
avatar_92155_9967985889.jpg
онлайн преди 6 дни

Даниел Костадинов

67 извършени проекта

Здравейте, Ние сме малка фирма, предлагаща електроуслуги, ремонт, изграждане и проектиране на електроинсталации. Занимаваме се с тази дейност от 1984г. Изградили сме и узаконили множество жилищни сг ...
Профилна снимка - Емо Петров
онлайн преди 9 минути

Емо Петров

113 извършени проекта

Здравейте предлагаме нашите следни услуги за София гр и София обл .ВИК УСЛУГИ РЕМОНТИ НА БАНЯ шпакловки, мазилки; - плочки (фаянс/ теракот) - гипсокартон; - бояджийски услуги; - топлоизолация (вът ...
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 4 дни

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

135 извършени проекта

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБО ...
Профилна снимка - Румен Аракчиев
онлайн преди 2 дни

Хриси Строй 2020 ЕООД

115 извършени проекта

Бързина, коректност, качество на конкурентни цени.С възможност за доставка на материала.Остави проблемите и решенията около ремонта на професионалисти.
cover_24043_82052308694.jpg
онлайн преди 3 часа

ivvesstroi

69 извършени проекта

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти. Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, ...
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 1 час

Иво Методиев

VIP

104 извършени проекта

Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за проектиране на баня. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за ремонт на баня

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за проектиране на баня. Безплатно е!

Заяви проект

По какъв начин ви помага изготвянето на проект за вашата баня?

Имате прекрасно изградена представа за начина, по който искате да изглежда банята ви. Виждате ясно какви са цветовете на стените или плочките и как се открояват на фона им мебелите за баня и санитарията. Всичко това е чудесно, но за да се превърне въображението ви в интериор, който е не само красиво, но и функционално изпълнен, ви е нужен идеен проект за хигиенното помещение. Защо едно професионално проектиране на баня може да ви бъде полезно:

  • Помага ви да видите идеите си за интериор на банята нагледно. По този начин много по-лесно преценявате дали наистина ви харесват и доколко са осъществими. Освен това може да се сетите за по-добри цветови комбинации при теракота и по-удачно разположение на душ кабината спрямо мивката например.
  • Дава ви добър поглед върху площта, с която разполагате. Когато сте в банята си, е възможно тя да ви се струва по-голяма или малка, отколкото е. Разположена графично върху проект, можете да усетите по-реално мащабите ѝ и да се окаже, че всъщност място за вана има.
  • Предпазва ви от грешки, които могат да излязат скъпо. Представете си, че вече сте боядисали стените в банята с любимия си оранжев цвят. Вместо обаче да донесе приветливата атмосфера, която сте очаквали, прави помещението да изглежда тясно и потискащо. Или пък сте избрали перфектната според вас конзолна тоалетна чиния, но при монтирането ѝ същата пречи на вратата да се отворя. Ще се наложат коригиращи ремонтни действия, които е можело да се избегнат с професионално проектиране на интериора на вашата баня.

 

Разгледайте и изберете: Доказани майстори и фирми за ремонт на баня

Какво може да включва цялостния процес по проектиране на баня?

Съществуват редица професионални дизайнери с отличен опит в проектирането. Мнозина от тях ще откриете регистрирани в сайта на MaistorPlus. Те ще ви съдействат да имате един практически и естетически издържан интериор в банята. Какви услуги, свързани с проектиране на баня, могат да ви предложат:

  • Професионално проектиране, съобразено с актуалните технологии във вътрешния дизайн. Да начертаете банята си върху лист хартия носи доза романтика, но и трудности при нанасяне на евентуални корекции. Дизайнерите работят със специални програми, където всичко подлежи на промяна в динамика и дори могат да ви изготвят 3D проект за банята.
  • Реален поглед върху осъществимостта на идеите ви. Поне докато не стигнем до рутината на ремонта, в началото всички сме ентусиазирани от финалния резултат, който си представяме, включително за обновената си вече баня. Професионално подготвените проектанти ни дистанцират от емоциите, взимат най-доброто от идеите ни и ги надграждат. В резултат имаме перфектната цветова гама в банята и функционално разпределение на обзавеждането.
  • Проектиране цялостно на помещението и на отделни елементи в него. Проектантите, заели се с банята ви, могат да ви съдействат както за цялостната ѝ визия, така и за отделни компоненти. Това може да бъде интересен дизайн на мебелите за баня, на принта върху фаянсовите плочки или тапетите по стените например.

Защо да се доверите на професионален дизайнер, който да проектира банята ви?

Вече се запознахме с част от предимствата да предпочетете да работите със специалист по проектиране на баня. Сега ще ги допълним с още няколко:

  • Опитът на проектанта работи във ваша полза. Множеството проекти са минали през погледа и ръцете на вътрешния дизайнер, на когото сте поверили проектирането на своята баня. Той умее да елиминира несъвършенствата още преди да са се случили. Ще ви подскаже, че избраната форма на ваната може да не е удачна или че за вашата баня тапети с флорални мотиви са за предпочитане пред едноцветен латекс.
  • Професионалният дизайнер знае как да превърне дефекта в ефект. Дори да имате най-нестандартната по форма и размер баня, тя не е първият предизвикателен казус в портфолиото на проектанта ви. Той ще овладее ситуацията и ще ви предложи оптималното решение.
  • Специалистите в проектирането са наясно с основните принципи при обзавеждането на банята. Важно е да знаете какво е оптималното позициониране на душ кабината и/или ваната, мивката, тоалетната чиния, мебелите и осветлението в банята. Правилното разположение на огледалата спрямо светлината също способства визуално да се увеличи пространството, където то е оскъдно. Компетентни съвети как да се реализира всичко това ще получите от професионалните изпълнители.

Как да изберете най-добрата оферта за проектиране на баня?

След като вече сте решили да поверите проектирането на предстоящата ви да се ремонтира баня в ръцете на специалист, ще дойде момент да сравнявате оферти. Как да разпознаете подходящата за вас?

  • Добрият вътрешен дизайнер ще съобрази проектантските идеи за банята ви с бюджета, който сте определили. Това от една страна означава, че няма да ви предложи твърде скъп спрямо предвидените средства вариант за плочки за банята. Същевременно ще ви ориентира за по-качествен вариант за шкафче над мивката, което дори да струва повече първоначално, ще се окаже устойчиво във времето.
  • Опитният проектант ще ви представи различни варианти за банята. Те могат да допълват и обогатяват вашата основна идея или да ви помогнат да стигнете до такава. Програмите за вътрешно проектиране са отличен коз в това отношение.
  • Коректният дизайнер работи с договор и ясни параметри. Винаги когато наемате специалист, без значение дали ще проектира или ремонтира банята ви, изисквайте договор. Нека в него бъдат упоменато срокове на изпълнение на различните етапи от проекта, в случая, както и ценова листа за предложените проектантски услуги.

 

Какви предимства дава MaistorPlus в намирането на подходящи проектанти за баня?

Платформата на MaistorPlus е вашият верен помощник в откриването на доказани проектанти за вашата баня и дом. Тя свързва професионалисти в различни сфери, включително вътрешни архитекти, с хора, търсещи ремонтни и дизайнерски услуги. Какво още предлага сайтът:

  • Заявявате проекта си напълно безплатно и без допълнително обвързване;
  • Сравнявате оферти от изпълнители и избирате най-удачната за вас;
  • Виждате как бива оценена работата на професионалистите от клиенти преди вас;
  • Разглеждате бизнес профилите на дизайнерите, техни завършени проекти и препоръки;
  • Свободните сте да изберете дали да се срещнете с някого от изпълнителите за оглед и в последствие да работите заедно;
  • Имате възможност да споделите оценката си за начина, по който се е справил наетия от вас дизайнер чрез системата ни за рейтинг и отзиви.

 

Открийте в MaistorPlus точния проектант за своята баня още днес! Направете безплатна заявка!