препоръчани изпълнители за тапицерски услуги

Заявете проект за тапицерски услуги!

Да се вземе решение за претапициране на мебели вместо закупуване на нови вещи, е по-изгодно за семейния бюджет. Доброто качество при такава реставрация зависи от професионализма на избрания тапицер. Бихте могли да използвате неговите умения за подновяване на дивани, столове, или автотапицерски услуги за коли, седалки, волани. В MaistorPlus ви очакват най-добрите за вас тапицери, фирми за претапициране на мебели, автотапицерски услуги. Пуснете безплатна заявка и да се свържете с тях. Имате възможност да видите репутациите им, да прочетете мнения от клиенти и да направите перфектния избор.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

739 Тапицери

Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане

RUMEBEL

48 извършени проекта

<p><strong>РУ МЕБЕЛ</strong></p> <p>Фирмата ни <strong>РУ МЕБЕЛ</strong> съществува от 1991г на пазара. Отличаваме се с гъвкавост в изпълнението на желаните мебели и аксесоари от дърво като се стреми ...
avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 6 часа

Андрей

VIP

35 извършени проекта

Здравейте! Аз съм Андрей Шинкаренко. Извършвам водопроводни услуги.От малки поправки до нестандартни и сложни ремонти. Изпълнявам работа качествено и исползвам качествени материали.
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги

Митко Койнов

55 извършени проекта

Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс ...
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги

Светлозар Богданов

32 извършени проекта

Здравейте, занимавам се с производство на мебели от 2001 година.

Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане
онлайн преди 1 ден

ТИВИЕС-интериорни решения ООД

52 извършени проекта

Ние сме екип занимаващ се с обзавеждане - * Мебели - проектиране, производство и монтаж * 3D проектиране * Монтаж кухни ИКЕА * Монтаж на ламинат и винил - стени и под * Усвояване на малки пр ...
cover_58849_12643789454.jpg

Петър Желязов

38 извършени проекта

Работата ни е ориентирана в сферата на вътрешни довършителни работи което включва: 1. Изработка и монтаж на кухненски мебели, шкафове и гардероби. 2. Сухо строителство (гипсокартон) 3. Шпакловки. ...
Профилна снимка - Georgi Georgiev
онлайн преди 1 ден

Georgi Georgiev

25 извършени проекта

Здравейте предлагам професионални електро услуги. Разполагам също така и с професионални инструменти.Работя качествено и прецизно реагирам почти веднага на повикване също така имам и колега с мен. С с ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за тапицерски услуги. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за тапицери

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за тапицерски услуги. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за мебели и обзавеждане

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за тапицерски услуги. Безплатно е!

Заяви проект

  1. Как да познаете добрата оферта за тапицерски услуги?
    • Независимо дали имате нужда от претапициране на мебели в дома като стар стол или дивани, или автотапицерски услуги, включващи освежаване на седалки, волани, е важно да разпознаете най-добрата сред изпратените ви оферти. За какво да следите:
    • Качествена работа. Ще мине време, за да разберете каква издръжливост имат мебелите или колата ви след намесата на тапицер. Но и преди да се е заел с желаната реставрация, добрият професионалист си проличава. Ще изслуша идеите ви, ще ги допълни, ще даде уместни препоръки. Правилно ще ви посъветва дали желаното освежаване на мебелите ви може да се случи на място в дома ви или изисква по-специфично обслужване в тапицерско ателие.
    • Качествени материали. Специалистът по претапициране на мебели и автотапицерски услуги, когато държи на високото качество в работата си, борави с подходящи материали и платове. Също така и ги съобразява със зададения му бюджет.
    • Доказано качество от предишни проекти. Преди да сте взели решение кой тапицер да наемете, разгледайте завършени от него проекти. Харесва ли ви как е преобразил стар стол на предишен клиент, какво освежаване е постигнал при претапициране на дивани? Ако работи с коли, как се справя с обновяването на волани, седалки? Непременно проверете, за да сте доволни след това.
  2. Какво включват тапицерските услуги? Какво да попитате спецалиста? При тапицерски услуги за мебели получавате реставрация и освежаване на:
    • дивани;
    • канапета;
    • стар стол;
    • фотьойли;
    • табуретки;
    • мека мебел.
  3. Попитайте специалиста:
    • С какви платове и материали работи.
    • Вашите предпочитания удачни ли са спрямо механизмите и сглобките, използвани за мебелите ви.
    • Коланите в основата имат ли нужната еластичност.
    • Какво е състоянието на пружинните системи и дунапренът.
    • Особено внимание трябва да се обърне на мястото за сядане, заради по-интензивната експлоатация и по-бързото износване.
    • Има ли начин съответната мебел да стане по-удобна, да се елиминира евентуално скърцане. При тапицерски услуги за коли получавате обновяване на:
      • седалки;
      • автомобилно табло;
      • корите на вратите;
      • скоростен лост - маншон;
      • волани.
    • Попитайте специалиста:
      • Естествена или изкуствена кожа е препоръчителна за по-голяма издръжливост;
      • Освен претапициране на маншона на скоростния лост, може ли да се направи и за топката му, за дръжката на ръчната спирачка;
      • Възможно ли е конецът на волана и таблото да е с контрастиращ спрямо общата облицовка цвят;
      • Какви други облицовки, материали, платове, освен кожа, са подходящи за претапицирането на вашите коли, според определения бюджет.
  4. Кои са плюсовете на MaistorPlus при намирането на специалисти и фирми за тапицерски услуги?
    • Заявявате проект бързо, лесно и безплатно през сайта.
    • Получавате оферти с конкурентни цени от професионалисти, регистрирани близо до местонахождението ви.
    • Запознавате се с профилите на майсторите и отзиви от клиенти за извършени вече дейности.
    • Вие решавате кого, кога, при какви условия да наемете.
    • След приключване на проекта споделяте оценката си. Потърсете специалист за претапициране на мебелите/колата ви сега! Попълнете безплатна заявка за тапицерски услуги в MaistorPlus сега и преобразете мебелите/автомобила си. Контактувайте с професионалистите, изпратили ви своите оферти, чрез лични съобщения. Поканете на личен разговор този, който е дал очакваните от вас условия. Наемете майстор чрез платформата. След като претапицирането е вече факт, споделете своето мнение.

Знаете ли, че...

Искате да обновите външността на вашите предмети? Качествените тапицерски услуги са добър вариант и освен външността, повишавате ефективността на някои техни характеристики като звукоизолиране, топлоизолиране, шумоизолиране.
На първо място искаме да отбележим, че е от изключително значение фирмата или майсторите, на които ще се спрете, да бъдат професионалисти в тапицерските услуги, с опит и да видите техни предишни проекти и завършени обекти. Можете да избирате измежду тапициране на столове, дивани, фотьойли, стени, врати, матраци, цели заведения, всякакви мебели.


Имайте предвид, че доста от старите мебели са по-качествени и дълготрайни от някои от днешните предложения и си заслужава да ги освежите, вместо да инвестирате в покупката на нови такива. Един добър специалист в тапицерските услуги ще ви посъветва кога и за кое е по-удачно да отделите пари, защото понякога, ако предметът е в лошо състояние, то освежаването му може да излезе много скъпо. Зависи и материалите, които ще се ползват.


За това ви съветваме да не се спирате на който и да е, а да изберете фирма или майстор за тапицерски услуги, на които можете да се доверите и да сравните различни оферти и предложени цени.

Пуснете заявка при нас и ще получите именно това-възможността за бързо и лесно сравнение без лутане в интернет напълно безплатно!