Майстори и фирми за къртене

За разбиването на стени - при нас заявка направи!

По-сериозното преустройство на всяко жилище предполага събаряне на някоя и друга стена, което да разшири дадена стая например. Тази сложна задача оставете в ръцете на квалифицирани къртачи, с помощта, на които ще избегнете опасни рискове у дома. Със съдействието на MaistorPlus ще намерите подходящ изпълнител за къртене, като преди това можете да разгледате неговия профил и оценки за работата му от потребители. И всичко това - напълно безплатно и без обвързване.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

937 Фирми за къртене

avatar_17732_88756969758.jpg
онлайн преди 17 часа

Васил Василев

86 извършени проекта

От 25 години се занимавам професионално със строителни ремонти и реставрация. Сертификат за квалификация на Кнауф, ниво V3. Работя с първокачествени материали от най-висок клас, методично и с вни ...
Профилна снимка - Асен Асенов
онлайн преди 2 часа

Асен Асенов

VIP

9 извършени проекта

Казвам се Асен Асенов. Имам малка бригада от професионалисти всеки в своята си област с десет годишен опит, което гарантира професионалното изпълнение на всяка една от следните услуги които предлагаме ...
cover_51409_41644776008.jpg
онлайн преди 23 дни

Вива Билд Груп

19 извършени проекта

„Вива Билд Груп“ ЕООД представлява малка група от специалисти, създадена, за да помага на своите клиенти с оглед извършването на висококачествени строително - монтажни работи. Сплотеният ни колектив ...
avatar_14215_69900968718.jpg

Ivan Todorov

42 извършени проекта

Сериозна фирма, която изпълнява цялостни и частични ремонти на апартаменти, къщи, сгради с изключителна прецизност и качество. Изключително коректно отношение. Ниски цени.

avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 4 часа

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

135 извършени проекта

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБО ...
avatar_83647_15006248607.jpg

ANTOV TRANSPORT

9 извършени проекта

Предлагаме транспортни и хамалски услуги за град София и страната . Доставка на всякакъв вид строителни материали и качване до врата. Камион с кран, самосвал. Имаме различни тип бусове и камиони ...
avatar_22484_71637740965.jpg

Къртачи ООД

3 извършени проекта

<p>Ние се занимаваме основно с къртачни услуги - събаряне на сгради, къртене на бетон, тухла, фаянс, теракот и др. Работим на територията на <strong>София, Пловдив и другите големи градове</strong>.&n ...
avatar_7291_35336913588.jpg
онлайн преди 2 часа

СОЛТИ 06

77 извършени проекта

Фирмата е на строителния пазар от 2006 година. Фактът, че все още сме, означава, че се справяме.

Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 59 минути

Иво Методиев

VIP

104 извършени проекта

Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!
avatar_79959_69560454367.jpg

Владимир Николов

10 извършени проекта

Основна сила и гордост - машинно безрелефно боядисване. Шпакловане. Обръщане на прозорци. Ремонти на напукани стени. Отстраняване на щети от мухъл, наводнения и пожари. Цялостно пребоядисване на входо ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за фирми за къртене. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за фирми за къртене

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за фирми за къртене. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за кърти, чисти, извозва

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за фирми за къртене. Безплатно е!

Заяви проект

Кога и защо ни е необходимо къртене?

  • При промяна на архитектурния план на сгради или погрешно изпълнен такъв, се налага събарянето на някои стени. Точно в тази професионална ниша са намерили своето място къртачните услуги, които ви помагат да разрушите ненужните части от бетон у дома, без да поемате прекомерни рискове,
  • Много често при основен ремонт на банята се налага премахването на плочките, което неминуемо води и до къртене. Опитните къртачи знаят, че не всички видове стени могат да бъдат променяни, а всеки погрешен ход може да застраши устойчивостта на цялата сграда.
  • Услугата „кърти, чисти, извозва” се използва и при необходимо разрушаване на опасни сгради, козирки, навеси и други.

Как да изберем подходящ изпълнител за къртене и не можем ли да се справим сами?

  • Събарянето на стени трябва да се извършва под стриктния контрол на специалист. Силно непрепоръчително е да се захващате с тази задача сами, защото некомпетентната работа крие сериозен риск за вашето здраве.
  • Отговорните и надеждни къртачи винаги се консултират с инженер преди да преминат към изпълнение на проекта от гледна точка на сигурността на сградите.
  • Обикновено при разбиването на стари сгради, в които няма електричество, необходимо за къртачните услуги, фирмите и майсторите се ангажират с осигуряването на такова.
  • Изберете изпълнител, който е наясно с разпоредбите, касаещи изхвърлянето на строителни отпадъци и биоотпадъци. То не може да се извършва в обикновените контейнери за смет, а само на специализирани сметища с помощта на здрави чували.

Какво включва услугата „кърти, чисти, извозва” и какво още трябва да знаем?

  • Обикновено къртенето е част от по-голямата услуга кърти, чисти, извозва. Това ще рече, че изпълнителят поема грижата по премахването на строителни отпадъци и биоотпадъци, като предлага и извозване на мебели.
  • За качествено изпълнение на услугата, къртачите използват хидравлични и други уреди, машини за рязане на бетон, бормашини, перфоратори и много други.
  • Важно е да знаете, че разрушаването на някои части от помещения може да навреди на якостта и сигурността на целия обект.
  • Цените за тази услуга варират в зависимост от вида на бетона и стените, но най-често те са между 80 и 200 лв/куб.м.
  • Някои фирми предлагат и отстъпки за редовни клиенти или по-големи обекти. Качеството на къртачните услуги е важен фактор за доброто преустройство на цялото жилище.

Независимо дали ще сливате помещения чрез разбиване на междинна стена или искате по-голям прозорец за дневната, за всеки подобен проект трябва да намерите квалифицирани къртачи, на които можете да разчитате. Спестете си несполучливите опити на случайни специалисти като направите заявка в MaistorPlus. Тя гарантирано ще ви осигури достъп до профилите на фирми и майстори, както и оценки за тяхната дейност от клиенти. До 24 часа след пускането на заявка ще получите оферти от специалисти, сред които да откриете подходящото решение за вас и вашия дом! Направете заявка за къртене!

Знаете ли, че... "Нуждаете се от услугите на фирма, която предлага къртене, чистене и извозване на отпадъци? Направете заявка в MaistorPlus и свободните към момента специалисти сами ще се свържат с Вас. Знаем, че за Вас е важно услугата да е извършена качествено, коректно, в срок и на разумна цена. Не губете време сами да се ориентирате сред множеството предложения. Оставете ни да Ви помогнем. Разполагаме с над 1300 регистрирани майстори и фирми и система, чрез която да опишете какво Ви трябва.

Заявете ремонт и майсторите сами ще се свържат с Вас:

  • Проверете техните профили, към всеки от тях има отзиви на клиенти;
  • Информирайте се дали разполагат с необходимата техника;
  • Поискайте да Ви дадат срок и цена за изпълнение на поръчката;
  • Позволете им да направят оглед на терена

Това е начинът да изберете най-подходящата фирма или майстори за къртене, чистене и извозване.

Заявете ремонт безплатно!