Препоръчани изпълнители за ел инсталации

Заявете напълно безплатно проект още днес!

Качественото проектиране, ремонт и изграждане на ел инсталации е белег за функционалността на съвременните жилищни сгради. Уверете се, че този важен етап от създаването на вашия дом е изпълнен прецизно, като го поверите на доказани специалисти. MaistorPlus е вашият пътеводител в областта на електроуслугите, защото ви дава възможност да изберете измежду предложенията на водещи фирми и изпълнители. Достатъчно е да заявите своя проект, напълно безплатно, и в отговор ще получите оферти, които да разгледате, за да се спрете на най-добрата. В бизнес профилите на професионалистите можете да видите техния рейтинг, както и отзиви от клиенти преди вас.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

1,966 Майстори и фирми за ел инсталации

avatar_15052_88547286438.jpg

инж. Людмил Мандичев

262 извършени проекта

Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Луксозни ремонти

VIP

8 извършени проекта

Моя девиз, който ме води към успех е;Качествено свършена работа на точна цена, което гарантира че клиентите ми оставят доволни. Не съм евтин майстор, даже съм скъп, ето за това давам перфектно качеств ...
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 17 минути

ВодПро

138 извършени проекта

Занимавам се с изграждане на нови ВиК инсталации, ремонт и подмяна на стари такива в жилища, офиси и обществени сгради. Демонтаж/монтаж на бойлери, перални и миялни машини, аспиратори, вентилатори, в ...
avatar_26949_10341663985.jpg

Митко Семов

151 извършени проекта

15 години работа и практика в Европейския съюз.
Профилна снимка - Никола Иванов
онлайн преди 18 минути

Никола

160 извършени проекта

Здравейте, в този бранш съм от 1994 г, първите 10 г съм работил с моя бригада в София, извършвали сме ремонти на бани, монтажи гипсокартон, ВиК услуги, ел услуги ,монтаж на ламиниран паркет и др. Сле ...
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 10 часа

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с ка ...
avatar_92155_9967985889.jpg
онлайн преди 6 дни

Даниел Костадинов

67 извършени проекта

Здравейте, Ние сме малка фирма, предлагаща електроуслуги, ремонт, изграждане и проектиране на електроинсталации. Занимаваме се с тази дейност от 1984г. Изградили сме и узаконили множество жилищни сг ...
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 17 часа

Ремонти

172 извършени проекта

Специализиран майстор -ел.инженер със специализации по ВиК и ОиВ.

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ел инсталации. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за ел инсталации

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ел инсталации. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за електроуслуги

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ел инсталации. Безплатно е!

Заяви проект

С какво могат да ни бъдат полезни услугите, свързани с ел инсталации?

Когато се нанасяте в нов дом или пък цялостно ремонтирате жилищата си, една от дейностите, които задължително трябва да се предвидят, е осигуряването на добре функциониращо електричество. То не само следва да е прокарано така, че всички уреди и лампи да работят изправно, но и да е гарантирана необходимата безопасност. Сега ще се спрем на ползите, които носи професионалното ремонт  и изграждане на ел инсталация на апартамент, на къща или друг тип сгради:

  • Качественото изграждане на ел инсталация е важно, защото тя трябва да понесе натоварването, идващо от електроуредите и осветлението, които използвате.
  • Изпълнителите, занимаващи се с електро услуги, предлагат проектирането ѝ, по време на което да бъде предвиден броят и разположението на контактите, осветителните тела, скриването на кабели и др.
  • Специалистите съветват обитателите на стари жилищни сгради да сменят съществуващите електроинсталации, защото увеличаващото се натоварване е предпоставка за сериозни проблеми и аварии.
  • Редовната поддръжка на електроинсталацията пък ще гарантира нейния дълъг живот, като ще намали и риска от къси съединения и пожар.

Какво включват услугите, свързани с ел инсталации, и какво не бива да забравяме?

Цялостното изграждане на ел инсталация на къща или на апартамент включва различни дейности, на които ще обърнем внимание след малко. Част от тях, в зависимост от конкретния случай, се прилагат и при ремонтирането на електроинсталации:

  • Изпълнителите, ангажирани с електроуслуги, предлагат ремонт и изграждане на елекрически инсталации на нови жилищни сгради, като осигуряват монтиране на електрическо табло, разклонителна кутия, поставяне на кабели, кутия за ел таблото, монтаж на ключове и контакти.
  • Още на ниво проектиране те трябва да ви предложат решения, адаптирани към нуждите на вашето домакинство, като монтиране на девиаторен ключ във вашия коридор, сериен ключ за регулиране осветлението във вашия хол или спалня.
  • Именно тези специалисти ще ви съдействат и при смяната на старата ел инсталация с нова. Те ще подменят електрическото табло, разклонителната кутия и всички видове кабели, както и ще гарантират за правилното им свързване и дълъг живот.
  • Не забравяйте, че вашият електротехник трябва задължително да тества електроинсталацията преди да обяви обекта за завършен!

По какво да разпознаем подходящата оферта и можем ли да се справим сами?

Много е важно, когато става дума за отстраняване на неизправности или изцяло ново изграждане на ел инсталации, това да се извършва от професионално подготвени специалисти, които наистина разбират от работата си. Как обаче да разберете, че на такива сте попаднали:

  • Преди да пристъпи към ремонт и изграждане на електроинсталацията, вашият специалист трябва задължително да направи оглед на обекта.
  • На ниво проектиране той трябва да консултира с вас своята представа за разполагането на контактите, разклонителната кутия и елементите, свързани с осветлението.
  • Той трябва да е компетентен по отношение на различните схеми за свързване, окабеляване, монтиране на разклонителна кутия, поставяне на кутия за ел таблото, скриване на някои кабели и др.
  • Ремонтът и изграждането на електроинсталация е начинание, изискващо професионализъм без компромис и за да предпазите дома си от къси съединения, честа смяна на бушони и други, препоръчваме да не се захващате с това сами.

Как да разберем дали ни е нужна нова електроинсталация?

Чудите се дали електроинсталацията ви има нужда от подмяна? По-скоро се запитайте дали е сменяна въобще, дали имате ново електрическо табло или качествено окабеляване. Не рискувайте, а предотвратете токов удар или къси съединения, които само ще усложнят работата след това, а може да се стигне и до пожар. Част от сигналите, че ел инсталацията ви е остаряла и трябва да се замени:

  • Непрекъснато ви горят бушоните;
  • Падат предпазителите;
  • Осветителните тела примигват,
  • Електроуредите дават дефекти твърде често;
  • Контактите не издържат на напрежението и изгарят.

Искаме да обърнем внимание на факта, че в повечето по-стари кооперации електроинсталациите не са изградени за уредите, с които ги товарим днес, както и за количеството им. Всички знаем, че в днешно време използваме техника за практически всяко наше действие и с това натоварването става по-голямо.

Нашите съвети за вашите електроинсталации:

В следващите няколко реда представяме на вниманието ви няколко конкретни насоки, свързани с евентуални неизправности около електроинсталацята в дома ви. Те не заместват необходимостта от намесата на професионалист, но временно могат да разрешат даден проблем, както и да предотвратят появата на по-сериозен такъв:

  • Изгорял бушон - задължително да замените с нов;
  • Електрически уред в неизправност - да го заземите или занулите, за да избегнете токов удар;
  • Още при самото планиране на апартамента ви, обмислете хубаво къде ще поставите осветителните тела, къде ще има контакти, както и допълнителни такива, защото, както отбелязахме, количеството на техниката се увеличава в нашите домове с всеки изминал ден. И така ще избегнете безброй стърчащи кабели, разклонители и удължители.

С какво MaistorPlus ни помага в избора на качествени изпълнители за ел инсталации?

Осигурете на дома си перфектно работеща ел инсталация, като се доверите на нашата платформа за намирането на специалист. MaistorPlus ви предлага разнообразни оферти от изпълнители, както и възможност за директен безплатен контакт с тях чрез нашия сайт. Направете заявка при нас и до 24 часа ще получите оферти от фирми и специалисти, както и мнения на клиенти за тяхната дейност! През MaistorPlus задайте всички свои въпроси пряко към изпълнители, при това абсолютно безплатно!

  • Описвате и заявявате своя проект за ремонт и изграждане на електроинсталация на къща или апартамент напълно безплатно;
  • В рамките на денонощия получавате конкурентни оферти от майстори и фирми, регистрирани във вашия район, сравнявате ги, за да изберете най-добрата;
  • Запознавате се с репутациите на изпълнителите, налични в техните бизнес страници, където ще откриете и информация за изпълнени от тях проекти;
  • Четете отзиви и препоръки от клиенти, ползвали услугите на съответни специалисти преди вас;
  • Наемате майстор само ако сред отзовалите се на запитването ви откриете подходящия за вас;
  • Когато възложения от вас ремонт е направен, вие също можете да споделите оценката и отзива си в платформата.


Намерете с MaistorPlus надеждни професионалисти за изграждане и ремонт на ел инсталации. Заявете проект безплатно!