Препоръчани ВиК специалисти за отпушване на сифони

Заявете проект за отпушване на сифони, напълно безплатно!

Едни от най-честите проблеми в съвременните домакинства са свързани именно със запушените сифони. Ако и във вашия дом водата не се оттича и положението става все по-нетърпимо, значи е крайно време да потърсите опитен майстор за отпушване на сифони. На помощ в това начинание идва MaistorPlus, като ви предоставя връзката и оферти от специалисти, сред които да подберете точната за вашия проблем и бюджет. Преди да решите обаче, разгледайте безплатно отзивите за работата на специалиста и задайте въпросите си пряко към него чрез платформата.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

2,308 Изпълнители за отпушване на сифони

avatar_15052_88547286438.jpg

инж. Людмил Мандичев

262 извършени проекта

Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 11 дни

Луксозни ремонти

VIP

8 извършени проекта

Моя девиз, който ме води към успех е;Качествено свършена работа на точна цена, което гарантира че клиентите ми оставят доволни. Не съм евтин майстор, даже съм скъп, ето за това давам перфектно качеств ...
avatar_63647_93046569219.jpg
онлайн преди 1 ден

ЛЕОН-АЛ

93 извършени проекта

ВиК всичко - смяна щрангове, монтаж/демонтаж: санитария, мивка, т.чиния, т.казанче, бойлер, смесители, аксесоари за баня, водомери и др. Направа на нови водопроводни и канализационни инсталации, и см ...
avatar_26949_10341663985.jpg

Митко Семов

151 извършени проекта

15 години работа и практика в Европейския съюз.
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 12 дни

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с ка ...
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 9 часа

Ремонти

175 извършени проекта

Специализиран майстор -ел.инженер със специализации по ВиК и ОиВ.
avatar_17148_6646606140.jpg

Алфа водопроводчик

57 извършени проекта

Алфа водопроводчик е специализирана фирма за ВиК услуги в град София.Изграждa и ремонтира ВиК инсталации и системи за локално парно отопление.
Профилна снимка - Емо Петров
онлайн преди 7 часа

Емо Петров

115 извършени проекта

Здравейте предлагаме нашите следни услуги за София гр и София обл .ВИК УСЛУГИ РЕМОНТИ НА БАНЯ шпакловки, мазилки; - плочки (фаянс/ теракот) - гипсокартон; - бояджийски услуги; - топлоизолация (вът ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за отпушване на сифони. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за изпълнители за отпушване на сифони

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за отпушване на сифони. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за вик услуги

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за отпушване на сифони. Безплатно е!

Заяви проект

Кога ни трябва своевременно отпушване и почистване на сифоните и какво представлява?

Най-често подовите сифони се запушват от попадането на косми и наслояване на замърсявания. В такъв случай водата не се оттича, от сифона се разнася неприятна миризма, а за отпушването му се използва вакуум помпа.

  • От отпушване на мивки ще имате нужда, ако в сифоните им са попаднали остатъци от храна, наслоени мазнини и други.
  • Ако отпадъците от мивките и подовите сифони се срещат в общ изходен канал, е нормално с времето да се получат отлагания и той също да се запуши.
  • Първоначално за отпушване се използва спираловидна пружина или тел за отпушване на канали. В случай че проблемът е по-сериозен, ще трябва да се приложи вакуум помпа или машинно отпушване.

Какви услуги ще получим и защо е важно навреме да потърсим специалист за отпушване на сифони?

След огледа на обекта, вашият ВиК изпълнител може да ви предложи видеодиагностика за установяване състоянието на изходния канал. След това той ще отпуши канала и сифоните с машинно отпушване, спираловидна пружина или пък ефикасен препарат, а при сериозни ВиК проблеми често услугата включва и отводняване на помещенията. Имайте предвид също, че:

  • Отлагането на своевременното отпушване и почистване на подовите сифони може да доведе до връщане на вода от отходната тръба, а след това и до наводняване на помещенията.
  • Попитайте специалиста как да реагирате при запушване на вертикален щранг, при спукана тръба и други по-специфични аварии.
  • Поискайте информация и за това как да поддържате сифоните и изходния канал и какъв ефикасен препарат би ви препоръчал той.

Как да откроим коректния специалист и как да подходим при проблем с водопровода?

Коректният водопроводчик първо ще направи оглед на обекта. Едва тогава той ще реши дали своевременното отпушване и почистване да се осъществи с ефикасен препарат, спираловидна пружина, тел за отпушване на канали или да се прибегне към машинно отпушване.

  • След прочистването на сифона или отходната тръба, той ще ви даде идеи за това как да предотвратите запушването занапред – с поставянето на цедка на мивките или с редовна профилактика с ефикасен препарат например.
  • Вашият изпълнител трябва да ви даде адекватни цени за предоставените услуги, като прочистването на сифона и отпушването на мивките ще ви струва около 60 лв за брой.
  • Някои водопроводчици работят денонощно, затова при ВиК аварии спрете водата от крановете и им позвънете незабавно!

Как с MaistorPlus бързо и лесно откриваме точния изпълнител, който да се справи със запушените сифони у дома?

Намирането на ВиК професионалист за отпушване на сифони и тяхното почистване става лесно с помощта на MaistorPlus. В нашата платформа ще откриете разнообразни оферти на опитни специалисти, ще можете да сравните мнения за тяхната работа напълно безплатно, както и да споделите своите впечатления. За целта можете да разгледате изпълнителите, регистрирани близо до вас, и да поканите на работа този, който ви е направил добро впечатление. Или директно да изпратите своята заявка, която е безплатна и не ви обвързва по никакъв начин.


Не позволявайте на запушванията да излязат извън контрол и направете заявка в MaistorPlus още сега! Сравнете оферти на фирми и изпълнители, вижте техните профили и репутации и комуникирайте с тях безплатно чрез нашия сайт!