Ремонт на баня Бургас

Изградете или ремонтирайте банята си в Бургас, като направите безплатна заявка още сега!

Банята е вашият остров, отмиващ умората и подаряващ ви релакс. Направете го перфектен за вас с помощта на доказани специалисти в Бургас. Разгледайте регистрираните в платформата изпълнители, сравнете препоръки и оценки от клиенти, оставени за тяхната работа. Направете бързо и лесно безплатна заявка за вашия проект единствено чрез уникалната услуга в MaistorPlus!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

90 майстори и фирми за ремонт на баня Бургас

снимка
онлайн преди 2 дни

Сфера 2015

22 извършени проекта

Фирма "СФЕРА 2015" ЕООД се занимава с външни и вътрешни строително ремонтни и довършителни работи,обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на достъпни цени. Правим както цялост ...
Стандартна иконка за категория Отопление и климатизация

Станислав

17 извършени проекта

Бригадата ни се занимава с изграждане и ремонт на ВиК, парно и слънчеви инсталации. Изработка и монтаж на термопомпи. Имаме дългогодишен опит и много доволни клиенти.
avatar_71277_13233238226.jpg

ЕВРОИМОТИ

7 извършени проекта

СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ - ВИСОКО КАЧЕСТВО НА РАЗУМНА ЦЕНА.
Профилна снимка - Добромир Добройков
онлайн преди 5 дни

Добромир Добройков

7 извършени проекта

Привет! <br> Намирането на добър майстор на когото можеш да се довериш често е по трудно от самия проект или идея която искаш да реализираш.Казвам се Добромир и съм тук за да те олесня в избора. <b ...
label.cover - Angel Linkov

Angel Linkov

3 извършени проекта

Груб строеж
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Лозенгард ЕООД

1 извършен проект

Фирмата се занимава с довършителни ремонтни дейности от 2010 год., има богат натрупан опит в цялостното изпълнение на различни видове обекти (частни жилища, магазини, ресторанти, офиси, хотели, складо ...
avatar_42376_14914682042.jpg

Рефорт ЕООД

5 извършени проекта

Фирмата се занимава с извършване на строителство, ремонти и довършителни работи на жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, промишлени помещения и други.
avatar_38569_56787830545.jpg

Боневи

5 извършени проекта

<p>Боневи-Бургас ООД е специализирана в жилищно строителство и всички строително-монтажни дейности. Фирмата предлага качествени ремонти от основи до ключ, довършителни работи, ремонт на баняи други.&n ...
Профилна снимка - Георги Георгиев

Жоро

3 извършени проекта

Залепване на фаянс, облицовачен камък, мрамор, гранит и гнайс.В нашият курорт ме наричат камакът защото правя на хармони суит, Суит Хомс Каскади обработка и лепене на тревантин и гнаис .Имам препоръ ...
Профилна снимка - Атанас Стоянов

Атанас Стоянов

2 извършени проекта

Извършваме монтаж на врати, доставка, гаранция! Реставриране на стари мебели, врати, прозорци! Разглобяване и зглобяване!

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня бургас. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за ремонт на баня бургас

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня бургас. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за ремонт на баня Бургас

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня бургас. Безплатно е!

Заяви проект

Какво печелим, избирайки да работим с професионални изпълнители за баня? 

Нашата баня е мястото, където можем да си осигурим не само повишаващи самочувствието ни хигиенни и козметични процедури, но и възстановяващо силите ни кътче за релакс. Затова е толкова важно да се стараем тя винаги да бъде поддържана в естетическа и функционална изправност. Не са малко българските домакинства, където има поне един самообявил се майстор, готов да налепи плочките в банята, да залепи рафтове по стените, да монтира душ кабината и фиксира лайсните. Ако той действително е професионалист, последващи проблеми може и да се избегнат. Но липсата на добра подготовка води до риска от излишно оскъпен ремонт, когато сме имали варианта да се обърнем към специалист за ремонтни услуги. Какво печелим от това:

  • Доверявайки се на професионалист за банята си, печелим време за себе си. Твърде често пренебрегваме разхода на време за сметка на финансовия такъв. Успокояваме се, че сме спестили пари, решавайки сами да монтираме тоалетна чиния, да направим замазка на пода в банята, да прокараме тръби за студена и топла вода. Заедно с това не си даваме сметка, че всички тези ремонтни занимания в банята крадат от времето, което иначе бихме посветили на семейство и приятели. Професионално подготвените изпълнители много по-бързо, а и качествено ще се справят с ремонта в банята.
  • Добрият майстор ще надгради идеите ви за ремонт. Влизате в банята и единствената ви мисъл е, че душът е за смяна, а може да се окаже, че е достатъчно да се сменят меките връзки. По същия начин фиксирането на клапа в тоалетното казанче е възможно да ви спести купуването и монтирането на ново. От друга страна професионалистите могат да ви спасят от алтернативата да поставите евтина мивка за баня, която в последствие да ви излезе скъпо, като ви насочат към по-подходяща санитария. Оскъдното пространство, с което разполагате, като с вълшебна пръчка се отваря, когато се оказва, че рафтовете за баня, във вашия случай са по-удачни от затворени шкафчета. Интелигентно замисленото осветление също може визуално да разшири мястото.
  • Професионалистите за баня намират идеалния баланс между цена и качество. Когато планирате ремонт за своята баня, това немуниемо е свързано с определен от вас бюджет. На пазара има разнообразие от материали, които покриват различни ценови класове. Това, което е важно да съобразите е, че ремонтирането и изграждането на хигиенно помещение е инвестиция, която следва да се отблагодари в дългосрочен план. Доверявайки се на професионално подготвени майстори, ще знаете какви плочки за банята да вземете според бюджета си, дали е по-добре стените в банята да се шпакловат или да се постави гипсокартон, какво шкафче и огледало за баня да изберете, струва ли си да поставите вана или варинатът с душ кабина е по-добър за вас.  

Как бързо и лесно да намерим специалисти за ремонтни дейности за баня в Бургас?

Банята е сред тези помещения в дома ни, където необходимостта от ремонт сравнително често се появява. Без значение дали това ще налага цялостно неновиране, включващо къртене на стени и плочки, полагане на замазка и мазилка, монтиране на лира за баня или сглобяване на мебели за хигиенния кът, ни е нужен подходящ майстор. Желанието ни е специалистът за баня, когото сме наели, да работи качествено и чисто. Как бързо и лесно можем да открием такъв в Бургас? 

  • Да попитаме приятели за майстор за баня в Бургас, от когото са доволни. В случай че имаме късмет, сред приятелите ни ще има такъв, който наскоро е ремонтирал банята си и е готов да препоръча майстора или фирмата, с които е работил. Харесва му как те лепят и фугират плочки за баня, боядисват стени, изграждат водопроводна мрежа. Влизайки в нашата баня обаче, същите изпълнители така ремонтират тоалетно казанче или сменят батерията със смесител за мивка, че се налагат още по-сериозни ремонтни намеси след него, оттам и разходи. Оказва се, че приятелските препоръки често са рискови, най-малкото заради разминаване в представите ни за качество.
  • Да проучим майстори и фирми в обяви за ремонтни услуги за баня в Бургас. Може да се отделят няколко часа за проучване на обяви, но трябва да се има предвид, че в тях идеята е изпълнителите максимално добре да се представят, за да могат да продадат труда си. Нормално е във вестникарските рубрики и интернет всеки да се надпреварва да ви убеждава, че най-добре се справя с лепене на теракот, поправяне на течове, монтиране на вана и шкафче под мивката. Друг е въпросът доколко качеството на изработка ще отговаря на предварителните суперлативи. Шансът ви е да разчитате единствено на добрия си късмет, което за сериозна инициатива, каквато е обновяването на вашата баня, не е добра идея. 
  • Да се доверим на препоръчани изпълнители за ремонтни дейности в банята. Хората не си спестяват критики, когато не са доволни как майстора е измазал тавана в банята или е нивелирал пода така, че водата не се стича към канала правилно. В същото време с готовност споделят доволството си от качествено отстранен теч в мивката за баня, от удачно подбрани и налепени плочки за баня, или от бързо и качествено изпълнено решение за проблеми с бойлера. Сигурно ви се е искало неведнъж, докато четете обяви в интернет или вестника или при препоръка от приятел, да чуете автентичното мнение на клиенти за съответните професионалисти за баня. В MaistorPlus това е едно от предимствата, които имате - възможността да се запознаете с препоръки от потребители, които са се възползвали от услугите на фирми и майстори преди вас. А преобладаващите добри оценки за дейността на един специалист са безспорно доказателство за високото ниво на професионализъм, което той предлага.  

Какви предимства ни дава MaistorPlus в намирането на подходящ специалист за баня в Бургас?

MaistorPlus е онлайн платформа, която ни съдейства в бързото и лесно намиране на точния професионалист, който да извърши нужните в дома ни ремонтни дейности, в това число и в банята. Сайтът свързва майстори и фирми, предлагащи професионални услуги в различни сфери, с клиенти, нуждаещи се от услугите им. Когато заявите своя проект за баня, вие получавате предложения от различни изпълнители, които сравнявате и избирате най-подходящата за вас според предпочитанията и бюджета си. Допълнително предимство е, че офертите са само от специалисти, намиращи се близо до вашето населено място в Бургас. Ето и още предимства, които платформата дава:

  • Възможност да изпратите напълно безплатно заявка за ремонтни услуги за банята си. В отговор ще получите атрактивни оферти, измежду които да харесате най-добрата за вас.
  • Заявеният в сайта проект не ви обвързва по никакъв начин. Наемате фирма или майстор, само ако сред кандидатствалите разпознавате тези, които отговарят на изискванията ви.
  • Проучвате професионалисти за баня в Бургас, като разглеждате техните бизнес страници и оставени от предишни клиенти оценки.
  • Директно можете да наемете майстор за баня от списъка в съответната категория или да попълните формата за заявка в сайта.
  • Свободните сте да споделите и своята оценка, както и да напишете отзив за работата на наетия от вас изпълнител чрез специалната рейтингова система в платформата. 

 

Вземете най-доброто решение за своята баня в Бургас, като я поверите в ръцете на доказани професионалисти в MaistorPlus!