ADESILEX P9 – Първото лепило на циментова основа на Mapei за керамика

Публикувано на 01/07/2022 от | Последна редакция на 05/12/2022 | Видяно 7 983 пъти

На всеки от нас се е случвало да се отлепи и да падне плочка в банята или кухнята. И то не веднъж. Едва ли ще отречете, че чувството не е приятно. Затова, за да избегнете тези ситуации, е добре да избирате продукти за залепване с доказано високо качество.

ADESILEX P9 е висококачествено лепило на циментова основа, без вертикално приплъзване и с продължително отворено време за керамични плочки, гранитогрес с размери до 60/60 см. и естествен камък. Подходящ е още и за точково лепене на различни изолационни материали – EPS, каменна и стъклена вата, шумоизолационни панели и др. Характерната здравина на лепилото го прави идеално и за лепене на плочки и мозайки върху всякакви повърхности – подове, стени и тавани във вътрешни помещения, и на открито.

Къде може да бъде приложим ADESILEX P9?

Както вече споменахме, ADESILEX P9 е лепило без вертикално приплъзване. Продуктът намира широко приложение в ремонта на целия дом.

Ето за какви повърхности и в какви случаи е най-добре да се използва:

  • Лепилото е идеално средство за залепяне на керамични плочки и мозайка върху стандартни замазки или шпакловки на стени на циментова основа;
  • Също така се използва за залепяне на интериорни, вентилирани бетонни тухли за стени; върху гипсови или анхидритни основи след полагане на грунд Primer G и подови отоплителни инсталации;
  • Продуктът е подходящ за лепене на малки по размер плочки в плувни басейни и резервоари с вода;
  • Лепилото може да се използва за лепене на плочка върху плочка от съществуващи покрития с плочки до 900 см2 (30/30см).

Как работи ADESILEX P9?

Преди да използвате ADESILEX P9, е добре да се уверите, че основата, върху която ще го полагате, е с необходимата здравина. Тя трябва да бъде суха, да не се рони и върху нея да няма остатъци от мазнини, боя или други замърсители.

След като сте подготвили основата, можете да започнете подготовката на разтвора с ADESILEX P9 според указанията на опаковката. Ако изпитвате трудност или пък се нуждаете от професионален съвет, винаги можете да се обърнете към специалистите на Mapei, които ще ви съдействат и ще отговорят на въпросите ви.

Продуктът се предлага в торби по 25 кг. ADESILEX P9 може да бъде съхраняван в оригиналната си опаковка до 12 месеца, без да губи първоначалните си характеристики.

Избирайки и закупувайки ADESILEX P9, имате възможността да станете част от Mapei Club: програмата на Мапеи България за професионалисти.

Защо да станете част от Mapei Club?

Mapei Club e програма, която ви дава възможност да спечелите, докато пазарувате продукти, които са ви необходими за ремонта у дома. При всяка покупка на продукти за хидроизолация, лепила за материали от керамика и камък, продукти за фугиране и еластични уплътнители, продукти за почистване, поддръжка и защита на повърхности, допълнителни продукти за монтаж, имате възможността да получите подарък от Mapei. Какъв да бъде той, избирате вие! С покупката на различни продукти, генерирате оборот, който после може да осребрите, получавайки подарък по ваш избор. Оборотът може да е в рамките на между 300 и 9000 лв. без ДДС.

Как да станете част от Mapei Club?

Отговорът не е никак сложен, а условията са само няколко и изключително лесни:

  1. Попълнете формуляр за участие, който може да изтеглите от тук, за да станете член на Mapei Club;
  2. Купувайте продукти на Mapei по Програмата и събирайте фактури за тях.

Повече детайлна информация за Mapei Club можете да откриете на сайта на Mapei България тук.

Ако желаете да участвате в клуба, закупувайки ADESILEX P9 и се нуждаете от повече информация за продукта, можете да я намерите тук.

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Веселин Димитров VIP
Цялостен ремонт, София
34 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
52 извършени проекта
Стобис 2000 VIP
Строителство на сгради, София
27 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
14 извършени проекта
Гошко Покриви
Покривни услуги, София
21 извършени проекта