1. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, всички подкатегории, ремонт на мебели, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, монтаж на плот, монтаж/сглабяне на мебели, разглобяване на мебели, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


2. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


3. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


4. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


5. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


6. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.