11 оставени мнения от 22 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Калина преди 3 месеца за Основен ремонт на мезонет | София

“Страшно сложен ремонт, за който опитът на Орлин и намесите на Косьо и бригадата му бяха ключови. Спестихаме ми адски много нерви и не малко пари. Благодаря за работата и търпението. Справиха се блестящо с планиренето, ремонта и след това обзавеждането.”

Мая Стоянова преди 37 месеца за Мебели за кухня | София

“Доволна съм от свършената му работа досега.”

Ради Михайлова преди 38 месеца за Изпълнение на интериорен проект - мебели по поръчка | София

“Много съм доволна! Работа с Орлин беше изключително гладка и приятна. Той и екипът му направиха кухнята на мечтите ми и дори надминаха очакванията ми със страхотен професионализъм и отношение. Благодарна съм за всички съвети, съдействие и търпение. Орлин ми съдейства, както с купуването на уредите, така и с поставянето им. Определено бих работила с него отново и го препоръчвам с две ръце! Професионализъм, качество, без нерви и напрежение и на достъпна цена! Благодаря от сърце!”

Орлин Михайлов отговори: Виж снимки

Благодаря за добрата оценка Ради! Удоволствието беше взаимно и дано всички клиенти да са като теб! Много щастие в новото жилище!

преди 52 месеца за Проект и изработка на мебели за студио | София

“Много съм доволна от работат на "Орви студио". По моя заявка изготвиха прецизен проект за ъглова кухня, мебели за спалня и входно антре. Изработката беше перфектна, а монтажът беше извършен много чисто. Г-н Михайлов ми съдейства и за закупуването на кухненските електроуреди, които бяха монтирани и свързани от неговите служители. Ще използвам услугите на "Орви студио" и в следващия си проект. Препоръчам ги на всички, които очакват срочна и прецизна изработка на мебели.”

Орлин Михайлов отговори:

Тереза, благодарим Ви за чудесното отношение през цялото наше сътрудничество и добрата оценка. Целият ни колектив Ви желае една изпълнена с обич и топлина Коледа! Новата година да е изпълнена с много щастие, успехи и незабравими преживявания! Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

преди 78 месеца за Ремонт на апартамент, промяна на интериор, нова кухня, нови мебели | София

“Проектът, за реализирането на който наех Орви Студио, беше сложен и много амбициозен поради късия срок, в който трябваше да се вместим. Адмирации и поздравления за дизайнерските идеи, усета към детайлите, качеството на изработка и отношението към клиента!!!”

преди 81 месеца за архитектурно проектиране,строителство на постройка и хасиенда, обзавеждане . | Бургас

“Много сме доволни от изпълнението на проекта ни. Поехме първоначален риск наемайки изпълнители от друг град, но бързо разбрахме , че фирма Орви студио и в частност г-н Михайлов са добри професионалисти. Проектираха и построиха нашата къща за гости, а най-хубавото беше уникалното обзавеждане и внесения артистичния дух. Доволни сме и от добрата цена. Препоръчваме ги.”

преди 83 месеца за Вътрешен дизайн на жилище | Благоевград

“Много сме доволни от проекта за обзавеждане на нашият апартамент от фирма Орви Студио. Идеите и цената са много добри, а самите те могат да ги реализират без да се оскъпява от факта, че сме в Благоевград. Препоръчваме ги на всички!”

преди 85 месеца за Кухня с трапезария.. | София

“Благодаря, Орви Студио т.е Орлин Михайлов. Препоръчвам на 100%.Много точен и коректен.Всичко, беше изпълнено перфектно .Имах готов проект за кухня и гардеробна,но цената ми беше много висока.Този сайт ме свърза с Орви Студио,исках още мнение и не съжалявам. Цената за която го изпълни Орви Студио,беше по ниска. Качеството по добро. Направи моята кухня мечта,а гардеробната е нещото,което всяка жена иска да има.”

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са в резултат на проявената коректност, доказани възможности и лоялност към нас.
Фирмата изпълнява своите ангажименти винаги в срок, коректно и с високо качество.”

на 01 Jan 2010 от Иван Петков - "Съюз на ловците и риболовците в България"

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Бързина, точност в отношенията, мислене и реализация на европейско ниво без значение от размера на поръчката.”

на 01 Jan 2010 от Стефани Ламбева