Добре дошли на бизнес профила на Орви студио


Вече 20 години проектираме, ремонтираме и обзавеждаме до ключ, произвеждаме и внасяме мебели и аксесоари. Правим го оригинално, стилно и качествено за жилища, офиси, магазини, хотели. Разполагаме и с бригади за цялостен ремонт, така че да сме полезни във всички етапи от Вашия ремонт и да гарантираме качеството на услугата.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Калина преди 3 месеца за Основен ремонт на мезонет | София

“Страшно сложен ремонт, за който опитът на Орлин и намесите на Косьо и бригадата му бяха ключови. Спестихаме ми адски много нерви и не малко пари. Благодаря за работата и търпението. Справиха се блестящо с планиренето, ремонта и след това обзавеждането.”

Мая Стоянова преди 37 месеца за Мебели за кухня | София

“Доволна съм от свършената му работа досега.”

Ради Михайлова преди 38 месеца за Изпълнение на интериорен проект - мебели по поръчка | София

“Много съм доволна! Работа с Орлин беше изключително гладка и приятна. Той и екипът му направиха кухнята на мечтите ми и дори надминаха очакванията ми със страхотен професионализъм и отношение. Благодарна съм за всички съвети, съдействие и търпение. Орлин ми съдейства, както с купуването на уредите, така и с поставянето им. Определено бих работила с него отново и го препоръчвам с две ръце! Професионализъм, качество, без нерви и напрежение и на достъпна цена! Благодаря от сърце!”

Орлин Михайлов отговори: Виж снимки

Благодаря за добрата оценка Ради! Удоволствието беше взаимно и дано всички клиенти да са като теб! Много щастие в новото жилище!

Виж всички мнения

Опит


От 20 години ние съчетаваме, ремонтираме и обзавеждаме до ключ, за да получите мечтания от Вас дом. Хармонично единство на подови настилки, стенни покрития, текстилни изделия, качествени и удобни мебели, подходящо осветление... Предлагаме да оборудвате Вашите кухни с електроуреди, мивки, смесителни батерии и други аксесоари от водещи европейски фирми на преференциални цени. Доверете се на нашия опит и професионализъм.

Специализация и квалификации


Реализираме проектите си в модерна производствена база, използвайки качествени и иновационни материали, механизми и аксесоари за обзавеждане от водещи европейски фирми, доказали своето качество. Квалифицирани бригади за вътрешни ремонти с доказани майстори и специалисти в различни сфери. Целта е да предоставим пълна услуга за Вашия ремонт: от къртене, изграждане, довършителните дейности и монтажи до обзавеждане и декорация.