Добре дошли на бизнес профила на Дограми Джорд


Ние ще Ви предложим най-доброто решение Бързо, Качествено и Коректно. Вие държите изборът в собствените си ръце. Не се колебайте, бъдете активни! Пуснете заявка и поръчайте безплатна консултация.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 36 месеца за Комарници с панит за врати PVC | Банкя

“Точен бърз. Препоръчвам”

преди 61 месеца за Счупени щори - поправяне или закупуване на нови | София

“Много сме доволни от Валери Колев! Реагира бързо, посъветва ни за най-добрия избор, дойде няколко пъти до апартамента за оглед, замерване и поставяне на новите щори. Благодарим за свършената работа!”

Виж снимки
преди 71 месеца за Врати за двустайно панелно жилище | София

“Акуратно изпълнение, висок професионално ниво, отлично отношение на хората от екипа към работата! При санирето на моя апартамент за втори път възложих проект на тази фирма и пак спечелих, защото всичко бе изпълнено качествено и в срок! Напълно съм доволен и благодарен за добре свършената работа.”

Виж всички мнения

Опит


Ние сме на българският пазар от 1997 година. Дейността е съсредоточена към широка гама продукти и услуги в сферата на PVC дограми, алуминиеви дограми, външни щори, вътрешни щори, комарници, стъклени врати, охранителни ролетки, парапети, интериорни врати, зимни градини, търговски витрини, стъклопакети. Постоянното ниво на висококачествена продукция, силно развитата складова, производствена и транспортна система, коректността и стриктното изпълнение на ангажиментите в уговорените срокове ни дава възможност да сме една от водещите компании в производството на алуминиева и PVC дограма.

Специализация и квалификации


Проектирането, производството, транспортът и монтажът на продукцията се осъществяват от висококвалифицирани служители и екипи с дългогодишен опит при минимално текучество. Всичко това гарантира висока скорост и качество на изработените крайни продукти.