Добре дошли на бизнес профила на Taner


Произвеждаме мебели по индивидуален проект, съобразен с изискванията и предпочитанията на клиента, както и с пространствено интериорните възможности на помещението, за което са предназначени.

Дърводелски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирма СП "Танер" е създадена през 1998. г. Основната ни дейност е производство на дървена дограма, външни и вътрешни врати, маси с пейки, кухни, порти, консрукции за кладенци и мн. др. Техниката ни позволява да поемаме както големи обекти така и по-малки индивидуални поръчки. Всички детайли се запечатват с лакове и байцове на водна основа

Специализация и квалификации


Дървесината е не само една от най-старите и най-лесно обработвани суровини, но и по стойността си е една от най-важните за човечеството.Дървесината реагира по различен начин на влиянието на външните условия. Външните влияния са главната причина за различния строеж на дървесината (годишни пръстени, обем на порите, отлагания в дървесината, растежни недостатъци и т. н.), който не е еднакъв в отделните части на едно и също дърво и в различните дървета от един и същи дървесен вид. Строежът на дървесината оказва влияние върху техническите и физичните свойства на дървесината. За да може да се обхванат всички свойства и да се прецени възможността за употреба на дървесината за определени цели, трябва да се познават, от една страна, плътността, еластичността, якостта, твърдостта и съпротивлението спрямо изтриване, а от друга – отнасянето на дървесината спрямо течностите, топлината, звука, електричеството и триенето. Съвременната дървообработваща машина трябва да осигурява висока производителност на труда, ниска себестойност и високо качество на готовата продукция. Тя трябва да бъде пригодена за включване в машинни поточни линии за серийно и масово производство и с това да осигурява широки възможности за механизиране и автоматизиране на производствените процеси.