Добре дошли на бизнес профила на пробел


Фирмата се занимава с изготвяне на проекти по част "Геодезия" и по точно проекти за вертикална планировка на дворни места.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Виж всички мнения

Опит


Фирмата се занимава с геодезия от 8 години, като в през силните години сме изготвили множество проекти, като много от тях са изпълнени под вещото ръководство на лицензиран проектант от екипа на фирмата. След одобряването на работния проект от страна на собственика съвместно с техническия ръководител назначен от наша страна (тясно специализиран в изграждането на вертикални планировки ) се трасират ( поставят колчета ) всички елементи на проекта за по добра визуална представа на бъдещия терен. По този начин собственика може своевременно да предцени евентуални промени без излишни разходи бъдещата визия на двора. За нас най важно е клиента да е наясно предварително какво ще се случи в двора в който може би ще обитава години на ред. За нас е важно клиента да хареса проекта преди да бъде изпълнен.

Специализация и квалификации


Геодезия и кадастър. Вертикално планиране - оформяне на дворни места и прилежащи територии. Основната цел на екипа е да се създаде една хармонична и приятна среда за ежедневно обитаване на дворните места. Проектите които изготвяме се адаптират напълно с изискванията на собственика на имота. С проекта могат да се предвидят и площадково отводняване, както и дворно осветление. След изготвянето на работен проект с количествени сметки собственика може да си направи сметка колко пари ще му струва цялостното изпълнение на проекта, както и да предцени с какви материали да се работи. Послание към клиента: Ако предцениш предварително къде да положиш всяка плочка и всяка тревичка в твоя двор ще се наслаждаваш на приятни мигове със семейство и приятели независимо от заобикалящия свят.