Добре дошли на бизнес профила на T.Bakalov-ET


ЕТ „ТОДОР БАКАЛОВ” гр.Карлово е създадена през 1991 година с предмет на дейност „Търговия на ел. материали, Маркетингови проучвания и консултации, Инжeнеринг на електроинсталации и уредби".

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Предлагаме качествено обслужване, изпълнение в посочените срокове, лоялност и коректност. Наши клиенти са фирми от машиностроителната и хранително-вкусовата промишленост и строителството. Фирмата е вписана в централния регистър на „Камарата на строителите в България” за изпълнението на дейности от ІІІ и V група. С цел да се поддържа висок стандарт на качество на предлаганите от нас услуги ЕТ „ТОДОР БАКАЛОВ” внедри система за управление на качеството в съответствие с изискванията на ISO 9001: 2008.

Специализация и квалификации


Изграждане, ремонт и поддържане на електрически инсталации в жилищни сгради, промишлени и търговски обекти: - силови - осветителни - заземителни - мълниезащитни - ел. табла - компенсиране на реактивна мощност. Изграждане, ремонт и поддържане на слаботокови инсталации: - звънчеви - домофонни - телефонни - LAN-мрежи - пожароизвестителни системи. Изграждане, ремонт и поддържане на електроразпределителни уредби с напрежение до 20kV.