Добре дошли на бизнес профила на Aksel6 EOOD


Нашата философия е, че ние не само градим, но гарантираме и поддържаме построеното от нас. Нашето мото: “Качество преди всичко”.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Възложената работа беше извършена с високо качество и в пълно съответствие с работния проект и нормативните изисквания.”

на 01 Dec 2011 от boris.sanchez

Качена препоръка, Електроуслуги

“Всички обекти са изпълнени качествено и предадени в срок. Продължаваме да ползваме услугите на фирмата за наши обекти и към днешна дата.”

на 01 Oct 2010 от boris.sanchez
Виж всички мнения

Опит


Компанията развива своята дейност в областа на строителството, като изпълнява Електро промишлени и битов инсталации, въздушни и кабелни линии 0,4 – 400 кV, монтаж и оборудване на трафопостове, както и изграждане, ремонт, реконструкция и поддръжка на жилищни, промишлени и административни сгради. Заедно с грубия строеж фирмата ни предлага цялата гама от довършителни дейности качествено и в срок. Квалификация: Ритмичното подаване на материалите и доброто техническо ръководство гарантират постигането на реализация в определени срокове. Фирма "Аксел-6" ЕООД е доказала професионализма си и коректното си отношение към своите клиенти. Ние обръщаме особено внимание на качеството във всички фази на строителния процес – от проектирането до довършителните работи и обзавеждането. Богатият опит, който имаме в това отношение ни дава увереност, че можем да удовлетворим високите Ви изисквания.

Специализация и квалификации


Фирмата работи с екип за проектиране и всички наши идеи се разработват до проекти в максимално кратки срокове, с голяма прецизност, много въображение, естетика, оригиналност, но и функционалност. Работим и с фирми за строителен надзор, снабдени с всички необходими свидетелства и специалисти за изпълняване на Независим строителен контрол. Ритмичното подаване на материалите и доброто техническо ръководство гарантират постигането на реализация в определени срокове. Фирма "Аксел-6" ЕООД е доказала професионализма си и коректното си отношение към своите клиенти. Ние обръщаме особено внимание на качеството във всички фази на строителния процес – от проектирането до довършителните работи и обзавеждането. Богатият опит, който имаме в това отношение ни дава увереност, че можем да удовлетворим високите Ви изисквания.