Добре дошли на бизнес профила на remonti-obzavezhdane


„Ремонти и Обзавеждане“ предлага: 1. Комплексно проектиране и реконструкция на жилища. 2. Строителство на фамилни къщи и всякакви ремонтни и довършителни дейности до ключ. 3. Интериорен дизайн на жилища. 4. Мебели и обзавеждане.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата има повече от 10 години стаж в тази свера. Разполагаме с опитни специалисти за изброените услуги и можем да ви гарантираме , качественно и навременно изпълнение на заявената услуга. „Ремонти и обзавеждане“ предлага цялостни решения в областта на комплексното проектиране,интериорния дизайн и обзавеждане, строителството на фамилни къщи и ремонтите до ключ. Може да реализираме ВАШАТА мечта за нов дом или за нов облик на вече съществуващия като обхванем цялостния процес от проектирането на помещенията,през изготвянето на идеен проект и ремонтните дейности до обзавеждането и реализацията на обекта. Ние ще се съобразим с Вашия стил и предпочитания, ще задоволим Вашите очаквания за качество, професионализъм и прецизност, ще Ви изненадаме с нашата креативност, като Ви спестим време нерви и средства.

Специализация и квалификации


„Ремонти и Обзавеждане“ предлага: 1. Комплексно проектиране и реконструкция на жилища– архитекрурна част,конструктивна част,ел, ВиК, ОВК, СОТ инсталации,пожарна безопасност, отоплителни инсталации на пелети. 2. Строителство на фамилни къщи и всякакви ремонтни и довършителни дейности до ключ- Бутане, къртене и извозване, Изгаждане на стени и изравнителни замазки, Електро, ВиК, ОВК и СОТ инсталации, Сухо строителство, Настилки, плочки, стенни облицовки,Боядисване, тапети, декоративни мазилки,Монтажи 3. Интериорен дизайн на жилища- Идеен проект, Работен проект, Авторски надзор. 4. Мебели и обзавеждане- проектиране и производство на мебели по индивидуален проект.