Добре дошли на бизнес профила на dograma-vasilev.eu


Семейната дърводелска работилница Владо Василев в гр. Тетевен е специализирана в изработката на дървена дограма – прозорци със стъклопакет и врати от масивно дърво.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа.


Опит


Опитът ми в дърводелството съм придобил в работлиницата на баща ми преди повече от 40 години. Баща ми изработваше традиционните за онова време двукатни прозорци и масивни врати. Днес заедно с моят син сме едни от първите производители на стъклопакетни прозорци с каса и первази. Изпълнението на всяка поръчка е съобразено с индивидуалните особености на мястото и включва дървена облицовка на отоплителни тела, подпрозоречни дъски и первази в един цвят с прозорците. В съответствие със съвременните изисквания за енергийна ефективност и пълноценно използване на дървесината, работилницата е оборудвана с машини за трислойно надлъжно и напречно залепване на детайлите. Основната цел на собствениците е да предложи на клиентите си високо качество на конкурентни цени като спестява непроизводствените разходи присъщи на големите производители.

Специализация и квалификации


Специализираме в изработване на дървени прозорци и врати със стъклопакет, външни капаци за прозорци, масивни входни врати и интериорни врати