1. Цялостен ремонт 3 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. ВиК Услуги 4 извършени проекта

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.

Виж мнения

3. Шпакловки 1 извършен проект

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.

Виж мнения

4. Ремонт на баня 4 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

5. Боядисване и декорация 6 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

6. Кърти, чисти, извозва 1 извършен проект

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.

Виж мнения

7. Дограма и остъкляване 7 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, всички подкатегории, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.

Виж мнения

8. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.


9. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, всички подкатегории, ремонт на мебели, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


10. Железарски услуги 2 извършени проекта

По специално в сферата на декоративни изделия, всички подкатегории, стълбища и парапети.

Виж мнения

11. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, отпушване на водосточни тръби и улуци, надзид, метални покриви, изграждане на навеси, монтаж на покривни прозорци, монтаж на улуци, всички подкатегории, монтаж на антикондензо фолио, монтаж на керамични керемеди, демонтаж на капандура, монтаж на водосточна система, демонтаж на комин, демонтаж на керемиди, монтаж на табакера, покриване с дъски, редене на стари керемиди, сух монтаж на капаци, обковаване с ламарина, цялостен демонтаж и изграждане на нова, измазване на капаци с вароциментов разтвор, поставяне на гръмоотвод на къща, зидане на комин, измазване на комин, отливане на шапка на комин, покриване с метални керемиди, навес от поликарбонат, бетонен пояс за покрив, монтаж на покривни панели, обшивка на калкан, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, качване и редене на нови керемеди, водосточни системи, демонтаж на летви, хидроизолация на покриви, демонтаж на обшивка на комин, изграждане на покриви, наковаване на дъсчена ламперия (обшивка), двойна летвена скара (3/4 см.), разкриване на стар покрив (керемиди, капаци, летви и мушама), обшивка с ламарина на комин, единична летвена скара (3/4 см.), снегозадържащи елементи, полагане на паропропусклива хидролационна мембрана.


12. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.


13. Плочки и теракот 4 извършени проекта

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.

Виж мнения

14. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги, всички подкатегории.


15. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


16. Замазки

По специално в сферата на саморазливна замазка, пердашена армирана замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


17. Зидария 1 извършен проект

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.

Виж мнения

18. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


19. Настилки и облицовки 1 извършен проект

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


20. Обръщане 1 извършен проект

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.

Виж мнения