Добре дошли на бизнес профила на Terra green


ТЕРРА ГРИЙН е фирма специализирана в сферата на озеленяване, паркоустройство и ландшафтен дизайн. Със своя професионализъм и оригинални хрумвания ние предлагаме всички услуги, свързани с проектиране, изграждане, озеленяване и поддържане на зелени площи, обществени паркове, дворове, офис – сгради, вилни селища, хотелски комплекси, стадиони, градини и др.

Озеленяване е основна сфера на работа.


Опит


ТЕРРА ГРИЙН Ви гарантира модерно професионално озеленяване и цялостно изграждане на зелени площи. Доставка и засаждане на декоративно-храстова растителност, полагане на тревен чим, затревяване с тревни смески; Оригинални идеи за цветни фигури, кътове за отдих, декоративни елементи, екстравагантни настилки и плочопътеки; Изграждане на декоративни водни площи и интересни архитектурни елементи (беседки, барбекюта, чешми); Проектиране и изграждане на автоматизирани поливни и напоителни системи; Разнообразни ландшафтни решения за озеленяване на офиси, заведения, дворове и градини; Абонаментна поддръжка на Вашите зелени площи;

Специализация и квалификации


Фирмата разполага с екип от млади, амбициозни специалисти в сферата на проектиране, озеленяване и поддържане на зелени площи.