5 оставени мнения от 5 извършени проекти
3.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 84 месеца за Ремонт на осветление на окачен таван | София

“Работата беше свършена коректно, навреме и качествено от изпълнителя. ”

Виж снимки
преди 89 месеца за Стълбищно осветление | София

“Доволен съм от ремонта. Нямам забележки. ”

преди 90 месеца за Поставяне на бушон и три контакта | София

“Много добър професионалист. Организиран, точен, коректен и работи много прецизно. Изпипва детайлите, работи много чисто. Горещо го препоръчвам при големи проекти, свързани със срокове! Аз също ще го ползвам при следващ ремонт. Адмирации!”

преди 88 месеца за Монтаж на радиатори | София

“Добре свършена работа, само не ми хареса че аз трябваше да плащам за наем на някакви машини.”

преди 89 месеца за Монтаж на радиатори | София

“Не мога да дам препоръка да работите с този човек.
Проекта беше прост - монтаж на 3 радиатора + лира + частите в разпр. кутия. Дойде на оглед, каза че всичко ще е наред и че трябва да го чакам 1 седмица да се освободи.
Когато най-накрая дойде първо започна да мънка, че да работел 1 ден и после да го чакам още една седмица, защото трябвало при други клиенти да отиде. После се разбра, че е объркал размерите на фитингите и е купил грешни части. Накрая започна да мърмори, че много бавно ставало (ми ще става, като си взел грешните части) и накрая се отказа.
Като междувременно ми обели латекса на стената и се скара с момчета, които ми слагаха климатика.

Този е от "аристократите" майстори с огромно мнение за себе си, което поне за мен с моя апартамент - не съответства на показаните му резултати.

Какъв майстор си да объркаш, частите след като си бил на оглед вече и накрая да се откажеш ? ”

Найден Ненов отговори:

Здравейте г-н Велев, само да уточня,че не съм майстор, а специалист. Всеки,който ме познава знае ,че не обичам това обращение. Не съм се карал с никой от колегите с климатиците. Пожелавам Ви здраве и успехи през новата година. Благодаря Ви за написаната оценка,всеки има право на мнение.