Добре дошли на бизнес профила на РАЗВИГОР-БМ ЕООД


Дейноста на фирмата ни " Развигор - БМ " ЕООД е свързана с проектиране, изработка и монтаж на мебели по индивидуален проект. Изработка на интериорни врати, парапети, общивки, прегради. Стремежа ни е подбиране на оптимални като цена и качество материали, предлагайки крайния продукт на приемлива цена. За сръчните домашни майстори предлагаме детайли за мебели от ЛПДЧ, МДФ, масив.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 78 месеца за Мебели по поръчка, гардероб, бюро и секция | София

“Много добър изпълнител, доволен съм, малко се забави поръчката, но като цяло отлична изработка. Мебелите са без забележка, качествено изпълнение.”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата ни "Развигор - БМ" ЕООД е създадена пред 1998 година. Тя се утвърждава на пазара със своите качествени изделия и професионализма на работещите в нея. Компанията подбира най-удачния материал за всеки свой проект, обработва го с уникални за страната машини, за да може да удовлетвори потребностите на своите клиенти. Стремежа на компанията е да предостави всички възможно опции на клиентите си - от разкрояване и кантиране на ЛПДЧ и МДФ плоскости, изработка на детайли за мебели тип Направи си сам, до изработка на мебели по индивидуален проект.

Специализация и квалификации


Изработка на мебели по индивидуален проект от ЛПДЧ, МДФ, масив. Изработка и монтаж на интериорни врати, обшивки, парапети, прегради. Цялостно обзавеждане на жилища, обществени сгради, хотели, заведения. Търговия на мебелни плоскости от ЛПДЧ и МДФ. Компютърно оптимизиране на детайли за разкрой. Разкрояване,кроене и кантиране на мебелни плоскости. Сглобяване и други довършитени дейности свързани с мебели и обзавеждане. Боядисване на МДФ на конкурентни цени.