Добре дошли на бизнес профила на asenov


Коректстрой 78 -  строителна фирма с много богат опит, последните 9 година сме практикували в Германия, раборим в цялата страна.

Покривни услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Коректстрой 78 АД извършва ремонти на всякакъв вид сгради. Услугите, които предлагаме са: Тенекеджийска услуга- поцинкована, медна, алумини, безшевни олуци , улами, обшивки и др. Хидроизолационни услуги-стенни,покривни,бордови,над подземни гаражи и др. Ремонт на покриви – дървени конструкции, метални конструкции и др. Пренареждане на керемиди –стари ,нови, брамак, стари и нови покриви и др.група строеж,от основа до ключ.без никаква ангажимент на работодателя Демонтаж и монтаж на метални халета гофрирана ламарина и др. Боядисване – с латекс в бяло или два и повече цвята; грундиране, шлайфане стени и тавани, блажна боя; боядисване на фасади и др. Фирмата е основана през близкото минало (1978 година) във град Бургас. Със времето се специализира все повече и повече във строителството и ремонтът на покриви, както и всякакви тенекиджийски услуги. Фирмата е работила на територията на ЦЯЛА ЕВРОПА (десетки изълнени обекти във Германия, Франция, Дания, Швеция и Англия) справяли сме се с всякакъв вид трудности и имаме много богат опит не само във изпълнението на поръчките, а и в договарянето с клиентите, например никоя друга фирма не предлага ''Покрив-на-изплащане''

Специализация и квалификации


98% от нашите работници са квалифицирани майстори с легализирани удостоверения за завършено майсторско обучение както и богат опит, а самата фирма е регистрирана в камарата на строителя от 1998 година насам, фирмата има удостоверения за интернационален контрол на качеството (ISO) както и е преминавала през няколко теста за качество на немската инспекция на качеството (TUV).