Добре дошли на бизнес профила на X AD


предлага честност, качество и гарантирани срокове, по предварително договорени цена и изисквания. Постигаме го чрез, доказани работници с дългогодишен опит в съответните сфери на работа. Разполагаме с необходимия капацитет, да консултираме и удовлетворим и най-взискателните клиенти.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 88 месеца за Местене на стена | София

“Работата беше ивършена на много високо ниво и в уговорения срок. В процеса на работа изникнаха някои допълнителни дейности, които също бяха извършени много добре. Комуникацията с фирмата е много добра, майсторите точни и коректни. Препоръчвам!”

Виж снимки
преди 103 месеца за Смяна корито на душ частична хидроизолация покрай коритото | София

“Фирмата изпълни успешно демонтаж на корито под душа, преместване на мръсен канал, хидроизолация, отливане на ново корито от бетон, поради нестандартни размери, лепене на гранитогрес и облицовъчни плочки, измазване на разрушена от влагата стена. Много точни хора и най-важното могат да направят каквото поискаш от тях, за всичко дават съвет, но не налагат своето мнение.”

Виж всички мнения

Опит


разполага с дългогодишен опит в различните области на предлаганите от нас, строително ремонтни дейности: Хидроизолация над 100 000м2; Сухо строителство над 200 000м2; Довършителни работи и Интериорен дизайн над 200 обекта (разполагаме с Архитекти - специалисти в областта на интериорния дизайн); Дограма, сенници и щори (производител)- лидер в област Плевен, чрез съдружието ни с фирма , както и стотици изпълнени проекти в София и страната.

Специализация и квалификации


Консултиране, проектиране, довършителни работи, ремонтни дейности, дизайн и обзавеждане, дограма, щори, сенници, интериорни врати