29 оставени мнения от 42 извършени проекти
4.90 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Красимир преди 25 месеца за Освежителен ремонт на апартамент | София

“Доволен съм, както от изпълнението на проекта, така и от общуването по време на работата. Освен акуратност Атанас предложи и много идеи, които не ми бяха хрумнали и резултатът е доста добър. Радвам се, че работих с Атанас.”

Паула Тунджева преди 29 месеца за Поставяне на тапети | София

“Доволна съм от изпълнението. Благодаря!”

Аглика Озджан преди 30 месеца за Лепене на тапети | София

“Много коректно свършена работа! Мястото се преобрази и стана много уютно.”

Атанас Атанасов отговори:

Благодаря!

Милен преди 31 месеца за Боядисване на стени в дневна | София

“Изключително съм доволен от услугите на Г-н Атанас Атанасов.Справи се отлично, направи ми добре впечатление, че не претупва работата и оставя необходимото технологично време между всеки етап. Направихме смяна на душ панел със смесител и душ колона, предложи много добро решение без къртене (другите предложения бяха за къртене). Голям плюс е когато работите с неговите бои е, че избирате цвят с мостра директно на стената.Имах малка забележка, която веднага беше отстранена. Много възпитан, интелигентен човек, с който лесно се комуникира и бих работил отново с него.”

Атанас Атанасов отговори:

Благодаря!

Елица Стоянова преди 31 месеца за Лепене тапети | София

“Атанас Атанасов е прецизен и отговорен. Спази уговорените изисквания. Доволна съм от работата му.”

Атанас Атанасов отговори:

Благодаря!

Таня Михайлова преди 35 месеца за Боядисване с цветен латекс в къща в Горна Баня | София

“Изключително доволни сме. Той много добре си разбира от работата и действа прецизно и внимателно. Резултатът надхвърли очакванията ни и пак бихме потърсили майстор Атанасов за бъдещи проекти.”

Виж снимки
Светослав Ташев преди 37 месеца за Ремонт на столове | София

“Доволен съм от изпълнението.”

Виктор Цолов преди 30 месеца за Тапети и ламинат | София

“Посредствен!”

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Наблюдавал съм работата на Атанас Атанасов в ремонти на заведения, работи качествено и прецизно. За това го поканих да изпълни довършителни дейности в моето ново жилище, като фина шпакловка, боядисване, лепене на фото-тапети, специални мазилки и обкантване на входни врати. Мазилките, които изпълни са прекрасни, както и цялата му работа в къщи, за това го препоръчал на приятели с пълно доверие.”

на 01 Jan 2011 от Петър Христов

Качена препоръка, Автоуслуги

“През 2015г. наематели на мое завединие са се договорили с лицето Атанас Атанасов да извърши интериорно освежаване на заведението. По мое мнение Атанасов се представи отлично, работеше прицизно , съвестно и чисто. Ако на мен ми се наложи бих ползвал услугите му и определено бих го препоръчал на мои познати.”

на 01 Jan 2011 от Кирил Севов