1. Енергийна ефективност

По специално в сферата на енергийна ефективност на сгради, обследване за енергийна ефективност, соларни инсталации, фотоволтаични системи, възобновяеми енергийни източници.


2. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


3. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани, изграждане на нова дървена конструкция, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


4. Изолация и Саниране 1 извършен проект

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита, саниране на сгради, хидроизолация.


5. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация, пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


6. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, горивни системи/котли, газови инсталации.


7. ВиК Услуги

По специално в сферата на вик-външно проектиране, вик-вътрешно проектиране, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби.


8. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на витрини, pvc дограма, остъкляване на тераси, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло.


9. Контрол и достъп

По специално в сферата на


10. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


11. Ремонт на кухня

По специално в сферата на цялостен ремонт на кухня.


12. Камини и комини

По специално в сферата на


13. Парапети

По специално в сферата на изграждане, монтаж на парапети.


14. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.