Добре дошли на бизнес профила на георгиев


Електро Систем ЕООД – изграждане на домофонни симтеми, видеонаблюдение, компютърни мрежи, електроинсталации, мълнезащитни системи, слаботокови системи. Качество на извършваните услуги: Качеството на извършваните електрически услуги се гарантира от влаганите материали и качеството на изработката на монтажа или ремонта. В случай, че материалите с закупени от вас, гаранцията е само за монтажа или ремонта.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Електро монтажните услуги включват: -монтаж на домофонни системи -компютърни мрежи и системи за офиси и административни сгради -системи за външно и вътрешно видеонаблюдение и охрана -монтаж на системи с дистанционно управление -изграждане и монтаж на електрически инсталации в промишлени, обществени, административни и битови сгради, офиси, заведения, жилища; -монтаж, демонтаж, ремонт и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела; монтаж и смяна на автоматични предпазители. -изграждане на осветителни системи – външно, вътрешно, скрито, стълбищно, рекламно, аварийно осветление, по желание: дистанционно (включено/изключено) или автоматично управление (здрач, движение, присъствие); ремонт на стълбищно осветление. -монтаж на защити от пренапрежения – 380/220 V, табла, дефектотокови защити, защити от пренапрежение, заземяване, трансформатори, пултове за управление; защита от високо напрежение; защита на офис-оборудване и битови ел.уреди от пренапрежение.

Специализация и квалификации


Ремонтните услуги включват: -ремонт на всички видове електрически инсталации; -ремонт и доизграждане на осветителни системи; -ремонт на стълбищно осветление -електрически измервания; -ремонт и подмяна на домофонни системи. За всички монтирани от нас електрически инсталации и ел съоръжения предлагаме гаранционно и абонаментно обслужване. При необходимост нашите специалисти ще отговорят на вашите въпроси и ще направят своите препоръки.